sastanak europskih pučana / Brkić najavio novi smjer HDZ-a: 'Nametnimo se kao izbor, ali ne tako da napadamo druge stranke'

Image
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL

'Radimo na način da ne rušimo, nego da stvaramo i gradimo međusobno povjerenje', poručio je Brkić u govoru na sastanku europskih pučana u Splitu

30.6.2016.
11:08
Hrvoje Jelavic/PIXSELL
VOYO logo

Privremeni predsjednik HDZ-a Milijan Brkić je u Splitu na sastanku europskih pučana, održao govor u kojem je najavio potpuni preokret u politici svoje stranke.

Rekao je kako su države EU suočene sa starenjem stanovništva i padom nataliteta te da u takvoj situaciji treba usuglasiti politike kako bi se pokrenula demografska obnova. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Naša je zadaća pružiti bolji život građanima, koji se neće brinuti o tome što će biti sutra i hoće li mladi naći posao nakon završenog obrazovanja. Prestanimo se baviti uljepšavanjem prošlosti. Iz prošlosti učimo, okrenimo se sadašnjosti i budućnosti", rekao je Brkić.

Kazao je i kako HDZ ne treba raditi na način da se ruši, već da radom i zajedništvom stvara i gradi međusobno povjerenje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Iza nas su teška vremena, ali sad smo punopravna članica Euroatlantskoga saveza. Idemo našim programom, radom i inventivnošću nametnuti se kao izbor, ali ne na način da napadamo druge političke stranke. Radom i odgovornošću svih nas za boljitak hrvatskog naroda nastavimo dalje i ostavimo Hrvatsku i EU našim mladima", zaključio je Brkić pa završio govor riječima "živjela naša Hrvatska i Europska unija". 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo