objavio na facebooku / Brkić se neće kandidirati za šefa HDZ-a: 'Stranci i Hrvatskoj mogu bolje pridonijeti na drugi način'

Image
Foto: Marko Prpic/PIXSELL

'U ovim vremenima, iznimno je važno prepoznati vrijeme, biti svoj i biti odgovoran', poručuje Brkić u statusu na Facebooku

3.7.2016.
18:15
Marko Prpic/PIXSELL
VOYO logo

Privemeni predsjednik HDZ-a Milijan Brkić dao je konačni odgovor na najpostavljanije pitanje posljednjih dana - neće se kandidirati za predsjednika HDZ-a na izvanrednim parlamentarnim izborima na kojem će se birati nasljednik Tomislava Karamarka.

Brkić je o svojoj odluci javnost obavijesti u podugačkom statusu na Facebooku, koji u prenosimo u cijelosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ponosan sam na demokratske procese u HDZ-u, radosno i pun optimizma gledam u budućnost. Pozitivne promjene koje smo pokrenuli nitko ne može zaustaviti. Svatko od nas treba pridonijeti u segmentu kojeg najbolje poznaje.

U nekoliko navrata, a na pitanje medija i javnosti, rekao sam kako ću odluku o svojoj kandidaturi za predsjednika HDZ-a donijeti do kraja tjedna pa s ciljem dosljednosti, vjerodostojnosti i pravovremenog informiranja javnosti smatram potrebnim izvijestiti vas kako se neću kandidirati za časnu dužnost predsjednika Hrvatske demokratske zajednice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Svojoj stranci i našoj Hrvatskoj mogu bolje pridonijeti na drugi način. Svojim predanim radom pridonosit ću boljitku stranke kao izabrani zamjenik predsjednika HDZ-a. U ovim vremenima, iznimno je važno prepoznati vrijeme, biti svoj i biti odgovoran.

Veliki sam optimist i uvjeren sam kako ćemo na predstojećim parlamentarnim izborima dobiti povjerenje birača našim radom, integritetom, kredibilitetom, autentičnošću i zajedništvom. Želimo pokazati i dokazati da je HDZ pravi odabir.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Preuzmimo odgovornost na svim razinama bez obzira na trenutne funkcije. Budimo mudri i svi djelujmo zajedno jer nitko nije bolji i nitko nije lošiji. Sada je vrijeme da svi damo najbolje od sebe i krenemo u nesebičnu bitku za napredak jedine nam Hrvatske i zajedno se borimo za bolji život našeg naroda", napisao je Brkić na Facebooku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo