UPUTIO PORUKU I PUPOVCU / Brkić: 'Skidanje imuniteta Kuščeviću može naštetiti HDZ-u, ali nemojmo ganjati vještice'

Image
Foto: Jurica Galoić/PIXSELL

Pupovcu je Brkić poručio kako ne može gledati trn u oku brata svog Hrvata, a ne vidjeti deblo, odnosno tenk u svome oku

2.9.2019.
20:39
Jurica Galoić/PIXSELL
VOYO logo

Zamjenik predsjednika HDZ-a Milijan Brkić izjavio je u ponedjeljak u Karlovcu da skidanje imuniteta bivšem ministru uprave i bivšem političkom tajniku HDZ-a Lovri Kuččeviću spada u uobičajenu proceduru, ali da to potencijalno može donijeti "izvjesnu štetu" HDZ-u".

"To je uobičajena procedura temeljem zahtjeva pravosudnih tijela a sve daljnje procedure, procese i aktivnosti nadležnih tijela ne bih komentirao. Naravno da uvijek postoji izvjesna politička šteta na bilo kakve radnje i procese u kojima se spominje bilo koji HDZ-ovac. Ali nemojmo ganjati vještice, osuđivati prije suda, nismo suci - pustimo nadležnim tijelima da odrade svoj posao", rekao je Brkić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Brkić je komentirao i mogućnost da SDSS napusti vladajuću koaliciju, poručivši predsjedniku te stranke Miloradu Pupovcu da ne može gledati trn u oku brata Hrvata a ne vidjeti tenk u svom.

"Gospodinu Pupovcu poručio bih kako ne može gledati trn u oku brata svog Hrvata, a ne vidjeti deblo, odnosno tenk u svome oku", rekao je Brkić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Svi u Hrvatskoj moraju se već jednom pomiriti s činjenicom da je stvorena hrvatska država, da je stvorena u obrambenom Domovinskom ratu. Na Hrvatsku je izvršena brutalna velikosrpska agresija, a svi koji se ne mogu pomiriti s time - krajnje im je vrijeme da shvate, da puste napokon Hrvatsku, hrvatski narod i građane da živimo u miru, blagostanju i da gledamo naprijed u budućnost", rekao je Brkić.

Poruku je uputio i srbijanskom predsjedniku Aleksandru Vučiću.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Onima koji to ne shvaćaju poručio bih da im uzor bude njemački predsjednik koji se u Varšavi, na obljetnici agresije Njemačke na Poljsku, ispričao narodu Poljske i pozvao na oprost. Mislim da bi i gospodin Vučić, koji još uvijek vjeruje u čarolije velike Srbije, trebao prestati vjerovati u te čarolije i mislim da bi mu predsjednik Njemačke trebao biti uzor", napomenuo je Brčić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo