NIJE SE MOGAO ODLUČITI, ALI... / Bugati ili Nevera? Rimac za RTL otkrio koji mu je draži: 'Toliko sam krvi, znoja i suza dao za taj auto...'

Najveći interes okupljenih budile su Rimčeve Nevere koje su na ovom događaju pokazale su svu svoju moć

3.9.2022.
20:05
VOYO logo

Prizori, ali i zvukovi koji se na hrvatskim prometnicama rijetko mogu doživjeti, no tisuće posjetitelja Velikogoričkog ZTC-a danas su mogli uživati u prizorima automobila iz svojih snova. Jedan od superautomobila koji je plijenio najviše pozornosti bio je jedini primjerak na svijetu Bugatti La Voiture Noire, vrijedan 120 milijuna kuna, a tu je bio i Aston Martina Valkyre AMR Pro koji se prvi put pokazao u Europi.

"Dobri su auti, rijetki su i ovo je jedinstvena prilika da se neki od njih vide uživo jer to su auti koje inače možeš samo vidjeti na YouTubeu ili čitati o njima na portalima", kaže Ivan iz Vinkovaca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prošle godine smo bili, a evo nas sad i ove. -Imate li nekog favorita među automobilima? Evo tu je, ovaj koji izgleda kao da je od Batmana", govori Ivan iz Jagodna.

Image
ovo sigurno boli /

Superjurilice sudjelovale u prometnoj na zagrebačkim Mlinovima: 'Jesi ga uredio, *ebo te!'

Image
ovo sigurno boli /

Superjurilice sudjelovale u prometnoj na zagrebačkim Mlinovima: 'Jesi ga uredio, *ebo te!'

"Ovo je jedan prekrasan događaj gdje možemo vidjeti najbrže aute na svijetu, uključujući i Neveru koja je fenomenalno čudo koje su napravili u Rimcu. Jednostavno nemam riječi. Prekrasno nešto", tvrdi Josip iz Velike Gorice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Najveći interes okupljenih budile su Rimčeve Nevere koje su na ovom događaju pokazale su svu svoju moć.

-Ovo će vam vjerojatno biti najteže pitanje: koji je Vama ovdje omiljeni auto?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Auuuu. Naravno da mi je Nevera najomiljeniji jer toliko sam krvi, znoja i suza dao za taj auto, ali tu je i Bugatti. Ja sad imam dva srca u sebi, jedno je za Rimac, a drugo je za Bugatti, naravno za ove Bugattije koji su ovdje, a van toga moram reći da jako volim Porsche Carreru GT jer ima WD atmosferski motor koji se brutalno čuje", poručuje inovator Mate Rimac.

Spektakl sa skupim i brzim automobilima zainteresirao je medije diljem svijeta, događaj prati 200 medija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na ovom susretu može se vidjeti 59 superbrzih automobila. Bilo bi ih i 60 da se jučer nije slupao jedan Pagani vrijedan 15 milijuna eura.

Najskuplja prometna nesreća u Zagrebu dogodila se u Mlinovima, kada su se sudarili jurilica i Ford Fiesta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Organizatori ovog susreta objasnio nam je kako se postaje članom kluba vlasnika superbrzih automobila.

"Da biste postali član, pa teško je reći, morate biti jedan od najboljih kolekcionara na svijetu. Da vam dam neku brojku, vrijednost mora biti preko 10 milijuna eura. To je minimum da biste bili član. Ovdje imate automobile koji vrijede po 15 - 20 milijuna eura, ali to nije dovoljno. Morate imati kolekciju nevjerojatnih automobila", poručuje glavni operativni direktor SOC-a, Niccolo Torri Rocca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Konvoj najboljih automobila na svijetu nastavio je put prema Šibeniku i Pagu. u Hrvatskoj su do ponedjeljka, a ukupno će prijeći 1000 kilometara.

Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo