PUŠTAO GLAZBU NAKON ALKE / Bulj: 'Oslobođen sam optužbi. Očito je činjenica da sam kao gradonačelnik bio DJ i dobar domaćin'

Image
Foto: Miroslav Lelas/PIXSELL

'Nisam pristao dijeliti svoje sugrađana i na kraju sam u toj odluci ostao usamljen među gradonačelnikom u Hrvatskoj. Jedino mi je važno da je narod bio i ostao uz mene', poručio je Bulj

13.9.2022.
17:24
Miroslav Lelas/PIXSELL
VOYO logo

Miro Bulj, gradonačelnik Sinja na Facebooku je objavio da je oslobođen optužbi za remećenje javnog reda i mira. Bulj je na prošlogodišnjoj Sinjskoj alci puštao glazbu koju je policija naredila ugasiti. Bulj je bio optužen da je izvan radnog vremena puštao glazbu 9. kolovoza 2021. u 00:50 sati.

U prijavi je navedeno da je Bulj, unatoč upozorenjima policajaca, pustio glazbu, nakon čega su prisutni građani skandirali "Miro, Miro", a policija im je bila "mito i korupcija".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

O svemu se nakon presude Bulj oglasio na Facebooku.

"Općinski prekršajni sud u Sinju oslobodio me optužbi za remećenje javnog reda i mira, jer sam na dan Alke, na prepunoj sinjskoj pijaci, 2021. u dva navrata pustio glazbu koju je policija vlasnicima kafića naložila ugasiti. Tada su još na snazi bile sulude epidemiološke mjere koje su zabranjivale okupljanje iza ponoći.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Očito je činjenica da sam kao gradonačelnik bio DJ i dobar domaćin svim našim gostima koje je policija željela rastjerati, značajno bilo samo onima koji su me u više navrata prekršajno prijavljivali, zbog smiješnih razloga, a sve zato što je Sinj jedini grad koji nikad nije uveo covid potvrde.

To je jedan od razloga zbog kojih su me Plenković i Božinović uporno proganjali, ali s tim progonom putem razno raznih inspekcija nastavljaju i dalje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nisam pristao dijeliti svoje sugrađana i na kraju sam u toj odluci ostao usamljen među gradonačelnikom u Hrvatskoj. Jedino mi je važno da je narod bio i ostao uz mene!", napisao je Bulj na Facebooku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo