Objavio na Facebooku / Bulj poslao Jandrokoviću prijedlog zaključka o ne iznajmljivanju Sabornice EPP-u i 'četniku Vučiću'

Image
Foto: Patrik Macek/PIXSELL, Facebook
Image
Foto: Patrik Macek/PIXSELL, Facebook

Predsjedništvo Hrvatskog sabora je donijelo odluku o iznajmljivanju sabornice za potrebe stranačkog kongresa Europske pučke stranke

4.11.2019.
16:40
Patrik Macek/PIXSELL, Facebook
VOYO logo

Zastupnik Mosta Miro Bulj objavio je na svojem facebook profilu da je predsjedniku Hrvatskog sabora poslao prijedlog zaključka o povlačenju odluke o iznajmljivanju Sabornice za potrebe stranačkog kongresa EPP-a.

"Uputio sam u proceduru zaključak kojim se povlači odluka o iznajmljivanju Sabornice Europskoj pučkoj stranci u kojoj je i četnik Aleksandar Vučić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Predsjedništvo Hrvatskog sabora je donijelo odluku o iznajmljivanju sabornice za potrebe stranačkog kongresa Europske pučke stranke, s obrazloženjem predsjednika Hrvatskog sabora kako je to dosadašnja uobičajena praksa i u ostalim zemljama Europske unije.

Budući se pokazalo da je to presedan, jer niti jedna druga članica Europske unije takvu odluku nije donijela, tražim u što kraćem roku raspravu i odluku Hrvatskog sabora da se sabornica neće iznajmiti za potrebe kongresa Europske pučke stranke", napisao je Mostov zastupnik Miro Bulj na svojem facebook profilu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo