VELIKI BROJ KANDIDATA / Čak 191 prijava stigla na natječaj za predstojnika ureda Bože Petrova

Image
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL

Banski dvori će razgovore s kandidatima održati u dva dana, u ponedjeljak i utorak, 16. i 17. svibnja

11.5.2016.
14:38
Slavko Midzor/PIXSELL
VOYO logo

Na javni natječaj za imenovanje predstojnika Ureda potpredsjednika Vlade Bože Petrova stigla je čak 191 prijava, a formalne uvjete natječaja ispunjava 156 kandidata, potvrđeno je Hini u Banskim dvorima koji će, s obzirom na toliki broj, razgovore s kandidatima održati u dva dana, u ponedjeljak i utorak, 16. i 17. svibnja.

Na razgovoru (intervjuu) će se utvrđivati stručna znanja, sposobnosti i vještine te dosadašnji rezultati u radu prijavljenih kandidata za radno mjesto koje, prema Zakonu o državnim službenicima, ima koeficijent složenosti posla u iznosu od 3,177.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Radi efikasnosti provođenja, s obzirom na veliki broj kandidata prijavljenih na natječaj koji je bio raspisan u Narodnim novinama 9. ožujka, kandidati će biti obaviješteni telefonski odnosno putem dostavljene e-mail adrese za točan termin dolaska na razgovor, navodi se na vladinim stranicama.

Predstojnik Ureda potpredsjednika Vlade usklađuje i nadzire rad tog ureda, priprema stručne i analitičke materijale za potrebe potpredsjednika, saziva i priprema sastanke, obavlja i druge poslove koje mu povjere potpredsjednik Vlade, glavni tajnik Vlade i zamjenik glavnog tajnika.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Imenuje se na četiri godine, a mora imati završen sveučilišni diplomski studij pravne, ekonomske, politološke struke ili humanističkog smjera, najmanje četiri godine radnog iskustva na odgovarajućim poslovima te položen državni stručni ispit.

Natjecati su se mogli i kandidati koji nemaju položen državni stručni ispit, uz obvezu polaganja u roku od šest mjeseci od isteka probnog rada koji traje tri mjeseca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kandidati su u prijavi, u osobne podatke, trebali priložiti životopis, dokaz o stečenoj stručnoj spremi, radnom iskustvu, presliku domovnice te uvjerenja o položenom državnom stručnom ispitu, kao i uvjerenje nadležnog suda da se protiv njih ne vodi kazneni postupak koje ne smije biti starije od šest mjeseci.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo