uspješna suradnja / Čakovečki Jelen dobavlja još tisuću pari cipela za hrvatske policajce: 'To je izrazito kvalitetna obuća'

Image
Foto: Vjeran Zganec-Rogulja/PIXSELL

Božinović je rekao da je riječ o vrhunskoj robi. 'To je izrazito kvalitetna obuća koja zadovoljava sve potrebe hrvatskog policajca'

24.11.2017.
15:46
Vjeran Zganec-Rogulja/PIXSELL
VOYO logo

U sklopu posjeta Međimurskoj županiji ministar unutarnjih poslova Davor Božinović posjetio je čakovečku obućarsku tvrtku Jelen Professional d.o.o. s kojom je potpisao ugovor o isporuci dodatnih tisuću pari obuće za hrvatske policajce.

Ministar je istaknuo da je novi posao nastavak uspješne suradnje koja s čakovečkom tvrtkom postoji duži niz godina. Naime, MUP od Zajednice ponuditelja koju čine čakovečki Jelen i vukovarski Borovo nabavlja obuću za svoje djelatnike.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Božinović je rekao da je riječ o vrhunskoj robi. "To je izrazito kvalitetna obuća koja zadovoljava sve potrebe hrvatskog policajca. Ovu našu uspješnu suradnju sigurno ćemo nastaviti i u budućnosti, a svojim dolaskom u pogon tvrtke ispunio sam obećanje koje sam dao još 2011. godine“, rekao je čelni čovjek MUP-a.

Direktor Jelena Darko Pintarić rekao je kako je suradnja s vojskom i policijom od izuzetne važnosti za tvrtku. "Mi 80 posto našeg proizvodnog asortimana izvozimo, a posao s MORH-om i MUP-om nam je jako važna referenca. Kada nudimo naše proizvode inozemnim partnerima prvo nas pitaju za koga radimo u svojoj zemlji, a mi se možemo ponositi time što našu obuće nose naši vojnici i policajci", poručio je Pintarić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Direktor Jelena kazao je kako godišnje proizvedu oko 200.000 pari obuće koja većim dijelom završava na zapadnoeuropskom tržištu.

Odgovarajući na novinarsko pitanje o radnoj snazi i visini plaće Pinatrić je rekao su ljudi ključni dio tvrtke.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Svaka komad obuće mora proći kroz nečije ruke, a radi se o specifičnoj branši gdje kvalitetnu radnu snagu nije lako naći. Nažalost zbog konkurencije i uvjeta na tržištu plaće su niske i za naše pojmove i u prosjeku iznose 3.500 kuna. No, ove godine uspjeli smo svima podići plaću za 5 posto što je bilo izdvajanje od 600.000 kuna"  istaknuo je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo