'nas zanima di su pare' / Cenzura ih je samo ojačala: autori stranica 'Ćaća se vrača' i 'Di su pare' u završnici izbora za Komunikatora 2018.

'Najvažnije je da te maknu s Fejsa, onda kreću nominacije, nagrade..., a možda bude i koja para', reakcija je duhovitih Splićana na nominaciju

23.1.2018.
13:05
VOYO logo

Idejni kreatori popularnih FB stranica 'Ćaća se vrača' i 'Di su pare', široj javnosti poznati pod imenom 'Dite Ćaćino', finalisti su izbora za Komunikatora 2018. godine, objavljeno je od strane organizatora izbora. U toj su završnici uz njih ministrica znanosti i obrazovanja Blaženka Divjak, europarlamentarka Biljana Borzan te načelnik stožera i zamjenik zapovjednika 93. zrakoplovne baze Hrvatskoga ratnog zrakoplovstva i protuzračne obrane u Zemuniku pukovnik Davor Turković.

Žiri Grand PRixa Hrvatske udruge za odnose s javnošću za nekoliko će dana objaviti i posljednjeg finalista.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Svaki od finalista sjajan je komunikator. Iako su im osnovne značajke dobre komunikacije zajedničke, svatko ima svoj stil i komunicira drugačiji sadržaj. Dite Ćaćino za prestižno se priznanje bori odličnim smislom za humor", poručuju organizatori izbora za komunikatora godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Najvažnije je da te maknu s Fejsa, onda kreću nominacije, nagrade..., a možda bude i koja para", reakcija je duhovitih Splićana na nominaciju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo