nestao na putu za hotel / 'Češljaju' Konavoska brda: ni četvrti dan nema traga nestalom, iskusnom, planinaru iz Švicarske

Image
Foto: Grgo Jelavic/PIXSELL

To je drugi nestanak na jugu Hrvatske ovaj tjedan. Na brdu Sveti Ilija na izgubio se Francuz, no potraga za njim završila je tragično. Pronađeno je njegovo tijelo

31.7.2016.
13:30
Grgo Jelavic/PIXSELL
VOYO logo

Potraga za švicarskim državljaninom koji je u četvrtak predvečer nestao na Konavoskim brdima ušla je u četvrti dan, doznaje se u nedjelju ujutro od pročelnika HGSS-a Dubrovnik Zorana Čabrila.

Nestanak 49-godišnjaka u četvrtak nešto prije 20 sati prijavila je supruga, a potragu otežava činjenica da švicarski državljanin, inače iskusan planinar, nema uz sebe mobitel. Čabrilo je istaknuo kako je i jutros na terenu 25 ljudi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

''Na terenu smo s 25 ljudi, dva potražna tima s psima i različitom tehnikom. Nastavljamo gdje smo jučer stali, ali nažalost nismo još ništa pronašli'', rekao je Čabrilo.

Švicarac se poslije ručka na Konavoskim brdima uputio prema hotelu Epidaurus u Cavtatu u kojem je odsjeo no nije se pojavio i od tad se ne zna što je s njim.                  

Tekst se nastavlja ispod oglasa

To je drugi nestanak na jugu Hrvatske ovaj tjedan. Na brdu Sveti Ilija na Pelješcu u utorak popodne izgubio se francuski državljanin, a njegovo tijelo pronađeno je u srijedu ujutro na obraslom i nepristupačnom terenu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo