javio se SMS-om / Cetinski za RTL: 'Ako se dokaže krivnja, za svoje sam eventualne pogreške spreman odgovarati'

Tereti ga se za izazivanje prometne nesreće u kojoj je prije više od godinu dana poginuo muškarac (62)

10.1.2019.
7:00
VOYO logo

Teški su trenuci, čini se, pjevača Tonija Cetinskog ponovno sustigli. Zbog prometne nesreće u kojoj je u rovinjskoj ulici poginuo 62 godišnji Ibrahim Kevljanin, državno je odvjetništvo u Puli protiv pjevača podignulo optužnicu.

Terete ga za neopreznu vožnju i neprilagođenu brzinu tog kobnog popodneva, u studenom 2017., kada je svojim Mercedesom prešao preko muškarca dok je pijan ležao na ulici. Stanovnici te rovinjske slijepe ulice kažu - Toni nije kriv.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U šoku od nesreće, Toni se tada povukao iz javnosti i otkazao sve koncerte. "Skršen sam, nisam uopće niti u Rovinju, niti u Istri, i nisam dobro", kazao je tada Cetinski za RTL. 

Uporno je izražavao, tada i danas, žaljenje obitelji poginulog. 22 dana poslije nesreće prvi je put smogao snage stati na pozornicu, ali i pred kamere. Tada je kazao da jako dobro zna što se desilo. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Toni nam se javio porukom s putovanja. Kaže - najbolnije mu je što nije mogao pomoći stradalom muškarcu, ali krivim se ne osjeća. "Smatram da napisano u optužnici nije ono što se dogodilo, ali ako se u daljnjem postupku dokaže bilo kakva krivnja s moje strane, za svoje sam eventualne pogreške spreman odgovarati", poručio je.

Pjevač sada ima pravo odgovoriti na optužnicu, jer sud  ju tek treba ili odbaciti ili potvrditi kako bi protiv njega eventualno započeo sudski postupak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo