UVJEREN U POBJEDU / Ćiro: Kolindina energija, karizma i ljepota će otvarati sva vrata

Jedan od viđenijih gostiju u stožeru Kolinde Grabar-Kitarović je legendarni nogometni izbornik Ćiro Blažević koji je u svom stilu opisao zašto će kandidatkinja HDZ-a - pobijediti.

28.12.2014.
21:42
VOYO logo

Naravno, Miroslav Blažević pojavio se u HDZ-ovom stožeru u bijelom šalu za koji kažu da je pobjednički: "Imam bijeli šal, natjerali su me da stavim...", rekao je Ćiro te komentirao rezultate prvog kruga.

"Da budem iskren, jako sam se plašio, ali sada se više ne plašim. Dozvolit ćete da ja imam godina koje mi daju za pravo da pričam kao jedan iskusan čovjek, ne političar. Nema nikakove dvojbe da ona pobjeđuje. Ovaj rezultat je garant za to i budite uvjreni da oni koji danas nisu glasali, oni će svi glasati za Kolindu. Gotovo sam uvjeren da smo mi pobjednici", rekao je legendarni 'trener svih trenera'.

"Uvijek sam vjerovao u žene, ima toliko primjera u novijoj povijesti gdje su žene pokazale da su mudrije i efikasnije. Kolinda ima sve atribute da to bude i da ovu neurednu domovinu koju jako volim, za koju sam jako vezan, povede u jednom smjeru koji je novi i onakav kakav je ona naglašavala cijelo vrijeme i nema razloga da ona odstupi od programa koji nam je predočila. Njezina energija, njezina ljepota, njezina karizma će otvarati sva moguća vrata onih koji nam mogu pomoći, a to je Zapad", objasnio je Blažević zašto je žena dobar izbor za predsjednicu Hrvatske.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A što je s njezinim protukandidatom?

"Josipović ima puno više utakmica u nogama, ali je u ovih pet godina izgubio kredibilitet. U njegovoj vladavini nije se ništa napravilo da bi hrvatskom čovjeku bilo bolje. Ono što mu je najjače oružje bilo, jedna diplomacija rijetko viđena, on se nikad ne ljuti, on je uvijek blag, demagog savršen. Rekao sam u jednoj prilici - Humphrey Bogart mu nije ravan, ali to se malo izlizalo. Vrijeme je uvijek to koje iskristalizira osobu, ma koliko on bio spretan u kamuflaži svih svojih mana, on je uvijek istrčavao tako da smo ga svi obožavali, njegovu eleganciju, njegov odnos s novinarima. Kad mu novinar postavi pitanje na koje on mora reći: 'Šta je vama, jeste ludi?'. On kaže: 'Što ste pametni'. To su njegove fore, ali narod je to prepoznao i ovaj rezultat koji je sada mi daje za pravo da budem takav optimist", zaključio je Ćiro.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo