važna obavijest / Civilna zaštita objavila upute za dostavu pomoći Hrvatskoj iz inozemstva

Image
Foto: Igor Kralj/PIXSELL

Pozvali su organizatore dostave humanitarne pomoći da prije kretanja na put dostave svoje podatke na e-mail: occz@civilna-zastita.hr

3.1.2021.
19:30
Igor Kralj/PIXSELL
VOYO logo

Iz Ravnateljstva civilne zaštite u nedjelju su objavili upute za dostavu humanitarne pomoći Hrvatskoj iz inozemstva radi bolje organizacije i koordinacije.

Pozvali su organizatore dostave humanitarne pomoći da prije kretanja na put dostave svoje podatke na e-mail: occz@civilna-zastita.hr.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Radi bolje organizacije i koordinacije dostave humanitarne pomoći Republici Hrvatskoj (Sisačko-moslavačkoj županiji) od strane pravnih i fizičkih osoba izvan Republike Hrvatske, molimo organizatore da prije kretanja na put dostave na e-mail occz@civilna-zastita.hr ime i prezime vozača i drugih osoba koji dostavljaju (vozilima) humanitarnu pomoć te identifikacijski broj osobne isprave za vozača i druge osobe, objavili su iz Ravnateljstva civilne zaštite.

Potrebno je navesti i registracijske oznaka vozila i tip vozila (primjerice: šleper, kamion do 4 metra visine, kamion viši od 4 metra, osobno vozilo, kombi vozilo), kao i naziv graničnog prijelaza na kojem se ulazi u Republiku Hrvatsku i datum i vrijeme dolaska na granični prijelaz.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uz to, treba navesti krajnje odredište humanitarne pomoći te dionice autocesta koje će koristiti vozila u dolasku i povratku i datum i vrijeme korištenja autocesta u dolasku i povratku.

"Navedeni podaci potrebni su zbog organizacije prijelaza granice, oslobođenja od plaćanja cestarine te daljnje organizacije prihvata", poručili su u priopćenju iz Ravnateljstva Civilne zaštite.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
default_cta
Azbuka našeg života
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
default_cta
Volio bih da sam ovdje
VOYO logo