o slučaju rimac / Tomislav Ćorić odgovorio na prozivke: 'Moj politički put i imovina su općepoznati'

Image
Foto: Milan Sabic/PIXSELL

Što se tiče njegove i imovine njegove obitelji, ministar Ćorić je rekao da je jasno naznačena u imovinskoj kartici

8.9.2020.
14:02
Milan Sabic/PIXSELL
VOYO logo

Ministar gospodarstva Tomislav Ćorić rekao je u utorak novinarima da je njegova imovina i politička karijera općepoznata, upitan o navodnim tvrdnjama bivše državne tajnice Josipe Rimac koja, kako je objavio tjednik Nacional, dovodi u sumnju njegovu karijeru i imovinu njegove supruge.

Odgovarajući na novinarske upite nakon dodjele nagrada hrvatskim izvoznicima "Zlatni ključ", ministar gospodarstva i održivog razvoja Ćorić također je rekao da ne bi komentira naslovnicu jednog hrvatskoj tjednika.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Novi broj Nacionala objavio je navodne tvrdnje Josipe Rimac da je pomogla Ćorićevu uzletu u HDZ-u, na preporuku supruge nedavno razriješenog Domagoja Validžića, i navodno najavljuje da će 'otkriti što zna' o navodno skrivenoj imovini Ćorićeve supruge.

Nacional također piše da je Josipa Rimac 'iz pritvora aktivirala' najavljenu kompromitaciju Plenkovićevih ministara te u djelo provodi najavu da neće biti sama u zatvoru i  'prvo napada svog bivšeg saveznika'.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ćorić je u izjavi novinarima istaknuo da o svojoj političkoj karijeri od 2014. do danas nema ništa posebno dodati, podsjetivši da je 2016. postao ministar u Vladi premijera Andreja Plenkovića i da se njegov politički put u HDZ-u najvećoj mjeri veže uz Plenkovića.

Što se tiče njegove i imovine njegove obitelji, ministar Ćorić je rekao da je jasno naznačena u imovinskoj kartici i ako postoji igdje išta u svijetu da imamo, a da za to ne znamo, bilo bi super da to znamo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Upitan 'boji li se osvete Josipe Rimac', rekao je da definitivno ne ulazi niti u jedan aspekt, nego, prije svega, 'pitanje naslovnice jednog tjednika'.

Činjenica da u posljednjih nekoliko mjeseci, čini mi se još od lipnja, zauzimam relativno velik broj stranica je sama po sebi zanimljiva, naglasio je Ćorić. Međutim, dodao je, očito je da smo tu kao javne osobe i da se propituje naše djelovanje na sve moguće načine, onda je očito u tom kontekstu sad to još zanimljivije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na upit misli li da mu 'netko nešto pakira', ministar Ćorić je rekao da to uopće ne može komentirati te da (o tome) ne misli ništa.

Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo