širi se istraga / Drago Ćosić nije jedini: FIFA zbog preprodaje ulaznica za SP istražuje i omraženog predsjednika HNS-a

Image
Foto: Igor Kralj/PIXSELL

U prijavi se navodi kako je šef HNS-a Davor Šuker osobno uzeo sve ulaznice i nije ih predao igračima, nego ih je pustio u prodaju

19.9.2018.
23:05
Igor Kralj/PIXSELL
VOYO logo

FIFA istražuje moguću preprodaju ulaznica za utakmice Svjetskog prvenstva od strane dužnosnika HNS-a, piše Telegram

"Prikupljamo informacije o navedenom slučaju. Zasad nemamo daljnjih komentara. Ilegalnu prodaju i distribuciju ulaznica FIFA smatra ozbiljnim problemom, a sigurnosne implikacije neautoriziranih transfera ili preprodaje ulaznica maksimalno su ozbiljne. Stoga smo pokretali konkretne pravne akcije protiv takvih radnji", rekli su iz FIFA-e.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ranije je DORH primio anonimnu prijavu prijavitelja koji tvrdi da nekolicina hrvatskih reprezentativaca nije dobila po 40 ulaznica za utakmice, a na to su imali pravo. 

U prijavi se navodi kako je šef HNS-a Davor Šuker osobno uzeo sve ulaznice i nije ih predao igračima, nego ih je pustio u prodaju. Tako bi se nakon poznatog sportskog novinara Drage Ćosića usred skandala s preprodajom karata mogao naći i omraženi predsjednik HNS-a. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"U navedenom predmetu naložili smo Policijskoj upravi zagrebačkoj provođenje izvida. S obzirom na zakonske odredbe o tajnosti izvida, ne možemo detaljnije odgovoriti na upite", izjavila je glasnogovornica zagrebačkog Županijskog odvjetništva Dunja Pavliček.

Informaciju je potvrdio i HNS, tvrde da su izvidi obavljeni, no zbog tajnosti postupka, kako su naveli, ne žele izlaziti s detaljima. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo