demantij / Čovjek koji se srušio čekajući 'Paket života' ispred osječke Rijeke ljubavi ipak preživio!

Image
Foto: Screenshot STV

Od ranog jutra, brojni Osječani čekali su na -10 C svoje pakete. Novopostavljena nadstrešnica štiti ih od padalina, ali nažalost ne i od debelih minusa

25.1.2017.
13:40
Screenshot STV
VOYO logo

Iako smo jutros prenijeli vijest o tragičnom događaju koji se dogodio jučer ispred prostorija osječke humanitarne udruge Rijeka ljubavi kad je, čekajući svoj paket pomoći, jedan je stariji čovjek, od gladi i hladnoće, izgubio svijest i nešto kasnije preminuo u KBC Osijek, ta vijest ipak nije točna!

Smrt je bila preuranjeno najavljena, javlja Sib.rtl.hr. Prenosimo njihovu objavu u cjelosti:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Vijest koju smo jutros objavili, o smrti čovjeka koji je jučer čekao paket pomoći ispred Udruge Rijeka Ljubavi, pokazala se kao netočna.

Iako je sama Udruga vijest o smrti objavila sinoć na svojim Facebook stranicama, a kasnije prenijeli mediji, pokazalo se to ipak, na svu sreću, kao netočna informacija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Duboko Vam se ispričavamo jer smo dobili krivu informaciju od jedne naše korisnice da se naš sugrađanin kojem je jučer pozlilo dok je čekao u redu na svoj paketi završio u bolnici i tamo preminuo.

Jučer nam popodne iz bolnice nisu mogli dati informaciju o tome jer nismo imali podatke o njemu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Danas smo dobili sretnu vijest da je dotični gospodin živ i na daljnjoj obradi i liječenju u bolnici što nam je i potvrdilo Ravnateljstvo KBC Osijek", stoji u objavi na Facebook stranici Rijeke ljubavi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo iz prijašnjeg teksta, u prijepodnevnim satima u Udrugu je došao kombi s rižom, brašnom, uljem, mlijekom. Ukupno 3500 "Paketa života" za najsiromašnije građane, kako barem neko vrijeme ne bi gladovali.

Od ranog jutra, brojni Osječani čekali su na -10 C svoje pakete. Novopostavljena nadstrešnica štiti ih od padalina, ali nažalost ne i od debelih minusa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iz Udruge mole svoje korisnike da u sljedećim danima po svoje pakete dolaze dobro obučeni i da ne dovode djecu koja su posebno osjetljiva na ove ekstremne vremenske uvjete.

Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo