veći izbor za putnike / Croatia Airlines širi mrežu odredišta treću godinu zaredom: uvode se tri nove linije i povećava broj tjednih letova

Image
Foto: Ivana Ivanovic/PIXSELL

Zrakoplovi Croatia Airlinesa ove će sezone u redovitom putničkom prometu izravno letjeti u 39 odredišta u 23 europske države, a pritom će glavni grad Zagreb povezivati s pet hrvatskih zračnih luka

31.1.2018.
13:04
Ivana Ivanovic/PIXSELL
VOYO logo

Croatia Airlines, hrvatski nacionalni avioprijevoznik i član udruge Star Alliance, i ove turističke sezone širi mrežu europskih odredišta, što će putnicima omogućiti još kvalitetniji izbor i organizaciju putovanja.

Prvi put u povijesti tvrtke uvode se redoviti međunarodni letovi Zagreb – Dublin, koji će se od 3. svibnja do 28. listopada 2017.g. obavljati dvaput na tjedan, četvrtkom i nedjeljom. Povratne zrakoplovne karte za letove na ovoj liniji od danas su dostupne za kupnju na internetskim stranicama tvrtke i to promotivnoj cijeni već od 189 eura, odnosno već od 219 eura za povezana putovanja iz Splita, Dubrovnika, Zadra i Pule (preko Zagreba) u Dublin.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Novost je i sezonska linija DubrovnikMünchen na kojoj će se letjeti od 30. travnja pet puta na tjedan - ponedjeljkom, utorkom, četvrtkom, petkom i nedjeljom. Povratne zrakoplovne karte za letove na ovoj liniji dostupne su po cijeni već od 129 eura za kupnju preko internetskih stranica www.croatiaairlines.hr

Među novostima je i linija SplitKopenhagen na kojoj će zrakoplovi Croatia Airlinesa letjeti subotom, od 5. svibnja do 20. listopada ove godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osim novih linija, u ovogodišnjem ljetnom redu letenja povećava se i broj tjednih letova na pojedinim linijama. Tako se od 4. svibnja uvode četiri dodatna poslijepodnevna leta na liniji Zagreb – Skoplje, što je dodatna pogodnost transfernim putnicima koji iz europskih prometnih čvorišta (Amsterdama, Bruxellesa, Kopenhagena, Frankfurta i drugih) preko Zagreba putuju u Skoplje.

Više tjednih letova obavljat će se i na liniji Zagreb – Dubrovnik –Rim na kojoj će se, osim dosadašnjih letova subotom i nedjeljom, u početku svibnja uvesti i dodatni let srijedom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zrakoplovi Croatia Airlinesa i dalje će letjeti u svih osam europskih odredišta, odnosno na svim sezonskim linijama koje su uvedene tijekom 2016. i 2017. godine – iz Zagreba u Stockholm, Oslo, Helsinki, Bukurešt, Lisabon, Milano, Prag i Sankt Peterburg. Pritom se broj tjednih letova u Sankt Peterburg, uz letove četvrtkom i nedjeljom, povećava za dodatni let utorkom.

Tijekom ovogodišnjega ljetnog reda letenja ponovno se uvode i sezonski letovi u mnoga atraktivna europska odredišta, kao što su Atena, Barcelona, Lisabon, Venecija i druga, a istodobno se povećava i nalet u domaćem redovitom prometu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zrakoplovi Croatia Airlinesa ove će sezone u redovitom putničkom prometu izravno letjeti u 39 odredišta u 23 europske države, a pritom će glavni grad Zagreb povezivati s pet hrvatskih zračnih luka.

Zbog širenja mreže odredišta i povećanja broja letova kompanija će za nadolazeću turističku sezonu, kao i lani, unajmiti dva zrakoplova CRJ1000 sa 100 sjedala tvrtke Air Nostrum, čime će se upotpuniti postojeća flota od šest zrakoplova Airbus (četiri A319 i dva A320) te šest zrakoplova Dash 8-Q400.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjećamo, hrvatski nacionalni avioprijevoznik u 2017. godini prevezao je rekordnih 2,124.528 putnika, odnosno 10 posto više nego godinu prije, a nastavak pozitivnog trenda putničkog prometa očekuje se i ove godine. 

Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo