Lijepa blagdanska priča / Čudo u pulskom skloništu za nezbrinute životinje: Djevojka iz Samobora spasila živote 14 pasa

Image
Foto: Dino Stanin/PIXSELL

"Napuštena životinja je najzahvalnije biće koje možete imati u domu"

1.1.2020.
13:20
Dino Stanin/PIXSELL
VOYO logo


Božićnoj bajci nema kraja, najbolji primjer za to je Maja iz Samobora koja je Pulski azil ispraznila do kraja. U njezinu domu je trenutno šest pasa, dva najenergičnija su stigla iz Pule, a njihovoj sreći i veselju nema kraja.

VEZANE VIJESTI:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Gledajući slike tih pasa u lošim uvjetima i mislim da mi je to dalo jedan poseban poriv, jednu van tjelesnu snagu da izguram sve, da organiziram sve. Da pokrenem i završim tu akciju", izjavila je udomiteljica Maja Sertić.

Uz njenu želju i pomoć dobrih ljudi uspjela je. Ispraznila je azil. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Imala sam poseban Božić, jako naporan, ali nikad da je bio ljepši. Nikad s više ljubavi. Nikad s više dlaka, ali nikad s više ljubavi", dodala je Maja.

Sve je krenulo početkom prosinca kad je jedan od dvojice braće koje je udomila, nakon što su 14 godina živjeli u Dumovcu, uginuo. Tugu je odlučila pretvoriti u ljubav. Nekada na hladnom i mokrom betonu, sada uz radijatore, pune zdjelice i tople dlanove koji maze. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Napuštena životinja je najzahvalnije biće koje možete imati u domu i voljela bih potaknuti ljude koji imaju volje i želje i koji imaju srca da razumiju takvu priču da ne kupuju životinju nego da je udome", kaže udomiteljica Maja.

Njih tisuće čekaju i sanjaju samo to, a dobra djela ne moraju biti samo za Božić. 2020-ta je pravo vrijeme za nekomu spasiti život, a Majinda se ljubav nije podijelila na njih šestero nego je šest puta veća. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo