pogledajte video / Da, dobro ste čuli: Ministru Butkoviću se u RTL-u Danas doista omakla psovka

Govoreći u RTL-u Danas o mjerama koje planiraju, ministru Butkoviću omakla se i psovka

16.4.2020.
21:28
VOYO logo

Ministar mora, prometa i infrastrukture Oleg Butković večeras je gostovao u emisiji RTL Danas. Ministar je najavio koje sve mjere planiraju uvesti kako bi cijela ova kriza koju je prouzrokovao koronavirus što lakše prošla. 

Najavio je, međuostalim, moguće niže carine za hrvatske državljane, a jedna od mogućih donesenih mjera mogla bi se najviše svidjeti i hrvatskim građanima. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Razmatramo mogućnost i za naše ljude, da u ljetnim mjesecima smanjimo cestarinu. Negdje za 10, 20 posto, ali to su sve stvari koje još razmatramo i o kojima će se raspravljati - kazao je Butković. 

Govorio je o mnogobrojnim problemima u kojima se nalaze tvrtke, a u jednom je trenutku, pričavši upravo o mjerama koje planiraju, umjesto riječi "stanje", izgovorio riječ "s****".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Potrebno je sagledavati epidemiološku situaciju u Hrvatskoj i u toj drugoj zemlji. Ali, treba polako pripremati scenarij da će se ovo s**** normalizirati i da će krivulja oboljelih padati u svim državama i zato smo svi ministri od premijera dobili zadaću da pripremimo mjere za takav trenutak kad on dođe", rekao je ministar kojem je prilikom opisa stanja, eto, izletila psovka. 

Psovka s kojim bi se vjerojatno, ako govorimo o trenutnom stanju, složili mnogi hrvatski građani...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Psovku možete čuti u videu ispod na 00:58: 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo