Gužve na grobljima / Dan prije Svih svetih RTL Danas obišao groblja od Vukovara do Dubrovnika. Vatrogasci upozoravaju - oprez sa svijećama

S buketima i svijećama u ruci, rijeke vjernika diljem zemlje uputile su se na grobove svojih najmilijih.

31.10.2021.
20:00
VOYO logo

Gužve na grobljima diljem zemlje uoči sutrašnjeg blagdana Svih Svetih već su počele! Uređuju se i čiste grobna mjesta. Pripreme, od Vukovara do Dubrovnika, u punom su jeku, a ako planirate za posljednja počivališta svojih bližnjih kupiti cvjetni aranžman cijene bi vas mogle šokirati.

S buketima i svijećama u ruci, rijeke vjernika diljem zemlje uputile su se na grobove svojih najmilijih. Uoči sutrašnjeg blagdana uređuju se i čista posljednja počivališta. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Upravo kako bi spriječili požare Hrvatsko vatrogasno društvo podsjeća građane da budu oprezni sa svijećama koje se ovih dana pale u znak sjećanja na one koji više nisu s nama. Vatrogasci savjetuju da se svijeće ne pale u blizini suhe trave, a da stare lampione odložite na za to predviđena mjesta. Voštane svijeće i lampioni u domovima ne smiju gorjeti bez nadzora tako da ih je najbolje gasiti noću i po izlasku iz kuće ili stana. Savjetuju i da ih upaljene ne držite blizu zavjesa i namještaja.

Više pogledajte u prilogu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo