Ministar gospodarstva o štrajku / Horvat poručio: 'Potrebna je kvalitetna analiza pa neće biti problem povećati koeficijente'

Image
Foto: Patrik Macek/PIXSELL

Odgovorio na pitanje hoće li Vlada popustiti pred zahtjevima sindikata

30.11.2019.
13:51
Patrik Macek/PIXSELL
VOYO logo

Ministar gospodarstva, poduzetništva i obrta Darko Horvat rekao je u subotu kako najprije treba napraviti kvalitetnu analizu i biti siguran da je struktura koeficjenata kvalitetno izrađena pa da onda neće biti problem i njih povećavati.

Novinari su nakon zatvorenog sastanka HDZ-a pitali ministra Horvata hoće li Vlada prekinuti situaciju na način da se uvaže zahtjevi školskih sindikata i da se povećaju koeficjenti složenosti poslova kako bi se pokazalo da se učitelje i profesore poštuje te kako bi uistinu bilo vidljivo da su temeljni stup društva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Kada na stol stavljate svoj zahtjev, onda prvo morate u njega sami vjerovati. Kada danas sindikati učitelja tvrde da je struktura koeficjenata nekorektna, povećavati iznose takvog koeficjenta je stvarati dodatne probleme.

Hrvatska demokratska zajednica je jasno rekla -  napravimo kvalitetnu analizu, budimo sigurni da je struktura koeficjenata kvalitetno izrađena i onda neće biti problem njih i povećavati", rekao je Horvat.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo