konačna odluka još nije donesena / Demantirana vijest da je Orešković potvrdio tri Mostova ministra: 'Očito je počelo razdoblje puštanja balona'

Image
Foto: Patrik Macek/PIXSELL

Izvor blizak mandataru ističe da je "očito počelo razdoblje puštanja balona' jer 'konačna odluka naprosto nije donesena'

15.1.2016.
18:05
Patrik Macek/PIXSELL
VOYO logo

Vijest da je mandatar Tihomir Orešković potvrdio tri ministra koja je predložio Most, demantirali su u petak poslijepodne glasnogovornik Mosta nezavisnih lista Nikola Grmoja i izvor blizak mandataru. 

"Ništa nije gotovo niti je usuglašeno, niti smo razgovarali. Evo, gospodin Orešković se tek vratio iz Kitzbuehela", izjavio je Grmoja za Hinu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Znači sve što se pojavilo u medijima nije točno, pojavljivala su se različita imena u posljednje vrijeme, jer u biti ništa nije gotovo i taj proces je u tijeku, i razgovora i usuglašavanja", poručio je Grmoja.  

Izvor blizak mandataru ističe da je "očito počelo razdoblje puštanja balona"  jer "konačna odluka naprosto nije donesena".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, nekoliko sati prije došlo je do informacije da su potvrđena prva tri Mostova ministra u Vladi Tihomira Oreškovića koju bi Sabor trebao izglasati narednog petka, javio je Novi list.

Riječ je bila o Tomislavu Paneniću koji bi bio ministar gospodarstva i kojemu je preporuka bila dobro korištenje europskih fondova na lokalnoj razini (podsjetimo, Panenić je načelnik općine Tompojevci), Slavenu Dobroviću, koji bi vodio ministarstvo zaštite okoliša i prirode, te Davoru Romiću koji bi bio ministar poljoprivrede.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
fnc 15
Gajin svet
Cijena strasti
Hell's kitchen
default_cta
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Alvin i vjeverice
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Volio bih da sam ovdje
Brak na prvu
Playmobil
default_cta
Sumrak saga: Mladi mjesec
VOYO logo