POLICIJA POTVRDILA / Detalji eksplozije u centru Zagreba: Nepoznati počinitelj stavio ju je kraj terase kafića i aktivirao

Image
Foto: Patrik Macek/PIXSELL

Pri eksploziji oštećeni su mercedes i opel corsa

30.11.2018.
11:30
Patrik Macek/PIXSELL
VOYO logo

Zagrebačka policija izvijestila je da je u Domagojevoj ulici u četvrtak ujutro eksplodirala "neutvrđena improvizirana eksplozivna naprava" postavljena kod vrata terase ugostiteljskog objekta.

Prema policijskim podacima nepoznati je počinitelj sa zapadne strane vrata terase ugostiteljskog objekta postavio neutvrđenu improviziranu eksplozivnu napravu te ju aktivirao uslijed čega je oštećeno nekoliko stakala na stanovima i poslovnim objektima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

Odjeknula eksplozija u centru Zagreba!

Image

Odjeknula eksplozija u centru Zagreba!

Oštećeni su i parkirani mercedes 220D zagrebačkih registracija kojeg koristi 35-godišnjakinja, opel corsa u vlasništvu 41-godišnjaka i suzuki splash u vlasništvu 53-godišnjaka.

Materijalna šteta zasad nije utvrđena, kažu u policiji. Srećom, nitko nije stradao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjećamo, u četvrtak je načelnik PUZ-a Marko Rašić za RTL rekao da policija traži počinitelja. Policija je događaj okvalificirala kao djelo dovođenja u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom ili sredstvom. 

Inače, vlasnik kafića pred kojim je eksplodirala bomba je Perica Milišić - poznat po svom pismu zagrebačkom gradonačelniku Milanu Bandiću zbog cvjetnjaka Tito. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Perica Milišić je vlasnik restorana i apartmana u Zagrebu, a i član je Društva hrvatskih političkih zatvorenika - podružnica Zagreb. Prije samo dva i pol tjedna, 12. studenog oko 14 sati u istom kafiću muškarac (28) posvađao se s gostima. Iz pištolja je ispalio hitac u stakleni dio vrata u stražnjem dijelu kafića. Nasreću, ni tad nitko nije bio ozlijeđen. 

Svjedok: "Tako jako je bubnulo da sam skoro umro od straha"

"Ujutro iza šest sati čula se eksplozija, jedan udarac je bio samo jači, zadrhtalo je tlo, mislio sam da je potres. Izašao sam van i vidio da su popucala stakla. Ljudi su s prozora gledali što se dešava. To nas je sve iznenadila. Ovo je miran kvart", kazao je jedan od stanara Stipe Perić jučer nakon eksplozije. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Čuo sam jaku eksploziju, tako jaku da mi je pao veliki radio na pod. Mislio sam da mi je nešto uletjelo u stan. To je tako bubnulo da sam umro od straha", dodao je njegov susjed Viktor Pavić.

Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo