Fizički sukob / Tučnjava u Vinogradskoj počela na sastanku: 'Napala me nakon sustavnog psihičkog zlostavljanja'

Image
Foto: Igor Kralj/PIXSELL

Policija je dojavu zaprimila nešto nakon 10 sati od voditeljice Odjela nabave medicinskih proizvoda KBC-a

18.12.2019.
16:30
Igor Kralj/PIXSELL
VOYO logo

Poznati su detalji incidenta u vinogradskoj bolnici. Policija je dojavu zaprimila nešto nakon 10 sati i to od Mije Primorac, voditeljice Odjela nabave medicinskih proizvoda KBC-a Sestre milosrdnice.

Navela je kako ju je na tom radnom mjestu "nakon sustavnog psihičkog zlostavljanja" i nakon tjelesnog napada, i to na način da ju je stisnula za ruku i ogrebala, inače nadređena Dijana Zadravec, zamjenica ravnatelja bolnice, piše Jutarnji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zatražila je liječničku pomoć zbog ovog incidenta. A priča se "zakuhala" na sastanku na kojem se govorilo o nabavi za potrebe bolnice. Neslužbeno se doznaje i kako policija još ispituje sudionike sastanka. Izjavu od Dijane Zadravec još nisu dobili jer obavlja pretrage po bolnici. 

Ravnatelj bolnice Mario Zovak, prije je potvrdio da je došlo do incidenta među zaposlenicama, ali da ne zna je li bilo fizičkog kontakta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Obaviješten sam o incidentu i tražio sam očitovanje svih prisutnih. Je li bilo fizičkog sučeljavanja još ne znam. Policija je bila, ali tko ju je od involviranih pozvao ne znam. Dužnost bolnice je da Povjerenstvo ispita sve i tek onda će se moći nešto konkretno reći", rekao je ravnatelj Zovak.

Dijana Zadravec je neuroradiologinja i zamjenica ravnatelja KBC-a, a Mia Primorac voditeljica Odjela nabave medicinskih proizvoda KBC-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
default_cta
Azbuka našeg života
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
default_cta
Volio bih da sam ovdje
VOYO logo