okrivio alkohol i lijekove / Detalji suđenja navijaču koji je prijetio policajcima: 'Odležao sam u Lepoglavi i Remetincu pa ću i ovo, naći ću vas i ubiti!'

Image
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL

Prilikom iznošenja obrane Pintarić je rekao da se smatra krivim te sudu ispričao svoju verziju događaja

28.11.2017.
16:43
Marko Lukunic/PIXSELL
VOYO logo

Počelo je suđenje 39-godišnjem Darku Pintariću iz Zagreba zbog prijetnji koje je uputio dvojici policajaca uoči početka utakmice Dinamo - Hajduk u travnju ove godine, piše Večernji.

Pintarić im je tada rekao: "Pogledajte, ja sam odležao u Lepoglavi i Remetincu, a i vas dvoje ću odležati i neće na ovome stati. Naći ću vas i ubiti, je l’ vi uopće znate tko sam ja?"

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Inače, 39-godišnjak je trećinu svog života proveo iza rešetaka zbog više od dvadeset počinjenih kaznenih djela, a spornu prijetnju izrekao je nakon manje od mjesec dana po izlasku iz zatvora, u kojem je tada proveo deset i pol godina. 

Prilikom iznošenja obrane rekao je da se smatra krivim te sudu ispričao što se, iz njegove perspektive, dogodilo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

Suđenje navijaču koji je prijetio policiji na nogometnoj utakmici Dinamo - Hajduk

Image

Suđenje navijaču koji je prijetio policiji na nogometnoj utakmici Dinamo - Hajduk

"Cijelu noć sam pio u lokalu i tako sam sreo prijatelje koji su išli na tekmu i pozvali me da idem s njima, pa sam otišao. Došli smo na ulaz i policajci su me zamolili da ‘pušem’ kako bi vidjeli jesam li pijan, napuhao sam ali se ne sjećam koliko. Zatim su me izdvojili sa strane u posebnu prostoriju gdje je bilo dvadeset policajaca, a jedan interventni policajac me počeo lupkati palicom po glavi. Zamolio sam ga da prestane, ali on me nastavio lupkati pa me prebacilo u glavi i izrekao sam to što mi se stavlja na teret. Znam da sam neprimjereno reagirao, ali nisam ni na koji način mislio prijetiti, nego je to dio vokabulara koji koristim pod normalno. Skoro jedanaest godina sam bio u Lepoglavi i tamo su takve riječi uobičajene", izjavio je Pintarić, kojem je tada izmjereno 2,68 promila alkohola u krvi. 

Pintarić je dodao i opravdanje kako postoji mogućnost da ga je 'okrenulo u glavi' jer mu se alkohol pomiješao s lijekovima kojima pod kontrolom drži svoju ovisnost o kokainu i heroinu, piše Večernji

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo