NOVI POČETAK / Diljem Hrvatske zatvorene sve trgovine Konzuma

Image

Konzum plus d.o.o. počinje s radom od ponedjeljka, 1. travnja

31.3.2019.
9:19
VOYO logo

Prvog dana travnja 2019. godine s poslovanjem će započeti Konzum plus d.o.o., zrcalna kompanija trenutnog Konzuma d.d.

Zbog prenošenja poslovnih procesa u novo poduzeće Konzum plus d.o.o. koje počinje s radom 1. travnja, sve će Konzumove prodavaonice biti zatvorene dan ranije, u nedjelju 31. ožujka, najavili su ranije ovoga tjedna iz tvrtke. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Prvog dana travnja 2019. godine s poslovanjem će započeti Konzum plus d.o.o., zrcalna kompanija trenutnog Konzuma d.d. koja će nastati u okviru nagodbe vjerovnika Agrokor Grupe. 

Konzum d.o.o djelovat će kao dio Fortenova grupe, krovne kompanije koja će s operativnim radom također započeti 1. travnja 2019. godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ledić na čelu Konzum plusa

Na čelu Konzum plusa d.o.o. ostat će Slavko Ledić kao predsjednik Uprave, uz članove Uprave Zorana Mitreskog i Uroša Kalinića. Zbog promjene pravnog subjekta svi će zaposlenici potpisati Obavijest o prijenosu Ugovora o radu na novog poslodavca i time zadržati sva prava koja su imali do sada.

Konzum plus d.o.o. će zadržati izgrađene odnose s poslovnim partnerima, a preuzima i odgovornost za kvalitetu svih proizvoda koje je na tržište stavio Konzum d.d. Kupcima se i dalje jamči najviša razina kvalitete asortimana i usluga te poslovanje u skladu s najvišim standardima", izvijestili su iz kompanije. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
Cijena strasti
default_cta
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
Obiteljske tajne
default_cta
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
Gajin svet
default_cta
VOYO logo