sve otkazano zbog korone / Direkt na Zrću: Nema festivala ni partijanera, klubovi su zatvoreni, a plaže puste

Gužvu, ples, ali ni snimke tučnjave sa zaštitarima kao lani - ove godine nećemo gledati

1.7.2020.
22:47
VOYO logo

Jedno od mjesta na kojem su se mnogi u Zagrebu zarazili su noćni klubovi pa se sad već danima raspravlja o tome treba li ih zatvoriti. Nekidan se čak pojavila informacija iz slovenske vlade da im je Hrvatska obećala zatvoriti klubove. Davor Božinović kaže da je to mogućnost, da klubove obilaze policajci i civilna zaštita i da se treba pridržavati distance, jer zatvaranje nikome nije u interesu. Ono što se svakako zna je da festivala ove godine na Zrću neće biti.

Baš na današnji dan na Zrću je počeo Hideout - festival elektronske glazbe na koji je tradicionalno stizalo i po 15.000 Britanaca i mladih iz cijelog svijeta. Gužvu, ples, ali ni snimke tučnjave sa zaštitarima kao lani - ove godine nećemo gledati. A Novaljcima, koji su do lani imali najveći BDP po stanovniku, sigurno će nedostajati gosti pa makar su se do lani na njih, njihove odjevne kombinacije i ponašanje, stalno žalili. 

Festivala ove godine neće biti, ali to ne znači da uopće neće biti turista. Kako Zrće izgleda danas, to zna RTL-ov reporter Ivan Žada.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako doznaje, klubovi će se vjerojatno ovih dana otvoriti, a u kakvom režimu - to najviše ovisi o Stožeru u Novalji. Masovnog.turizma neće biti, ali gosti neće izostati. Jedan resort se već počeo polako puniti. Ljudi zovu, ali daleko je to od interesa kakav je bio prijašnjih godina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo