BEST OF... / Direkt odgovorio hejterima Tina Kovačića! Majstor svog zanata, i rijedak talent - bakljama dočekan s dodjele nagrade

Image
Foto: RTL Direkt

Kovačić je ono što je u redakcijama sve rjeđe: pravi pravcati svestrani profesionalac

24.3.2022.
23:29
RTL Direkt
VOYO logo

Tko je Tin Kovačić? Nakon što je kolega prošli tjedan osvojio Večernjakovu ružu za TV osobu godine, neke druge kolege u ispadu pravedničkog gnjeva na Facebooku su se zapitale ma koji je ovo novinar. Nije im bilo jasno otkud taj neki nepoznati bezvezni Osječanin, koji nije ni poznat, ma daj molim te dopisnik, u tako ozbiljnoj i prestižnoj kategoriji, koja bi valjda trebala biti rezervirana za voditelje, naravno iz Zagreba.

Pa bi bio red da im odgovorimo, premda čovjek na RTL-u više ni ne radi. Kao prvo, veliko je osvježenje što je za TV osobu godine uopće nominirano troje novinara. A Tin Kovačić je ono što je u redakcijama sve rjeđe: pravi pravcati svestrani profesionalac. Majstor svog zanata, i rijedak talent, čija je svaka reportaža zadnjih sedam godina, bez obzira radilo se o sjetvi, politici ili mijenjaju sata, bila malo remek djelo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pogledajte best off Tina Kovačića: 

On je dakle novinar, od kojeg bi puno mogli naučiti i budući i mlađi i stariji novinari. A Tko je Tin Kovačić, nije se pitao nitko od Slavonaca koji su ga s bakljama dočekali, kad se dečko autobusom Čazmatransa vratio s dodjele nagrada iz Zagreba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
fnc 15
Gajin svet
Cijena strasti
Hell's kitchen
default_cta
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Alvin i vjeverice
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Volio bih da sam ovdje
Brak na prvu
Playmobil
default_cta
Sumrak saga: Mladi mjesec
VOYO logo