97 POSTO OD 2019. GODINE / Direktor HTZ-a za RTL: 'Kroz koji dan dočekat ćemo miljuntog gosta. Jesen će ovisiti o redu letenja'

Upitan kolike su šanse da ponovimo rekordnu 2019. godinu, kaže kako uvijek postoje

16.7.2022.
19:18
VOYO logo

Kristjan Staničić, direktor Hrvatske turističke zajednice gostovao je u RTL-u Danas s Majom Brkljačom.

Kaže kako je u prvoj polovici srpnja ostvareno 97 posto u odnosu na rekordni srpanj u 2019. godini, a najave za ostatak sezone, ali i postsezonu su dobre, dodaje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prehodnih godina milijuntog gosta na dan zabilježili smo 26. srpnja, a Staničić je uvjeren da će to ove godine biti ranije, kroz koji dan. To, govori, znači da su gotovo svi kapaciteti popunjeni.

Što se tiče situacije nakon 15. kolovoza, navodi kako su najave jako dobre, pogotovo s najvažnijih tržišta. Ipak, govori, započeli su nove kampanje za američko, slovensko, ali i hrvatsko tržište kako bi produžili sezonu i na jesen.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Upitan kolike su šanse da ponovimo rekordnu 2019. godinu, kaže kako uvijek postoje, ali treba biti realan. Red letenja na jesen odigrat će ulogu, smatra.

Što se tiče požara, navodi kako s kolegama dijele informacije i vodu na granicama, ali i u trajektnim lukama te će učiniti sve da se katastrofa spriječi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo