raspisao natječaj / Direktorica koja je otkrila uhljebe za RTL.hr: Umjesto da gradonačelnika privedu, njemu se daje prilika da se osvećuje i da me smjenjuje

Image
Foto: Nikola Cutuk/PIXSELL
Image
Foto: Nikola Cutuk/PIXSELL

'Čudi me da gradonačelnik nije raspisao natječaj za svoje gradonačelničko radno mjesto koje je opterećeno nezakonitim radnjama'

14.9.2021.
12:22
Nikola Cutuk/PIXSELL
VOYO logo

Gradonačelnik Kutine Zlatko Babić (HDZ) odlučio je maknuti s mjesta direktorice gradske tvrtke Eko Moslavina direktoricu Adrijanu Cvrtilu koja je USKOK-u otkrila niz nezakonitosti u tvrtki.

Babić je raspisao natječaj za novog direktora, a rok za prijave je dva tjedna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za komentar smo upitali Cvrtilu koja nam je odgovor poslala u pisanom obliku, a prenosimo ga cijelosti.

Image
afera eko moslavina /

Gradonačelnik smjenjuje direktoricu koja je otkrila uhljebe. Cvrtila: 'Ako prijaviš kriminal, politika ti oduzme egzistenciju'

"Moja smjena je osvetničkog karaktera nakon što sam javnosti iznijela koruptivne radnje gradonačelnika i predsjednika Gradskog Vijeća Kutina. To je razvidno iz činjenice što niti za jednu od preostala 3 trgovačka Društva u Kutini nije raspisan natječaj za člana uprave-direktora.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U protekle 4 godine Eko Moslavina je postigla zavidne rezultate o uvođenju i implemntaciji odredbi Zakona o gospodarenju otpadom te je bila pozivan primjer cijele Hrvatske.

Ostvarili smo značajno bolje financijske rezultate nego što je to bilo prethodnih godina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Čudi me da gradonačelnik nije raspisao natječaj za svoje gradonačelničko radno mjesto koje je opterećeno nezakonitim radnjama, nego za moje radno mjesto za koje nije bilo niti jedne nepravilnosti u radu što se vidi iz Nalaza i mišljenja državne revizije,nije pokrenut niti jedan prekršajni ili drugi postupak protiv tvrtke kojom upravljam u protekle četiri godine.

Koju poruku šaljemo kao društvo onima koji prijavljuju nezakonitosti! Umjesto da gradonačelnika Zlatka Babića privedu zbog kaznenog djela trgovanja utjecajem(kao što smo to vidjeli u Međimurju) , njemu se daje prilika da se osvećuje i da me smjenjuje", napisala je u odgovoru za RTL.hr.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo