MOOOOOOOOLIM?! / Direktov pregled tjedna: Luka Modrić u svijetu kriptovaluta, nimalo prijeteći Putin i antivakseri koji to nisu

Image

Direkt donosi pregled tjedna iz nas

19.2.2022.
10:45
VOYO logo

Što smiju Rusi, ne smije nitko. Zapadu se rugaju što su najavili da rat počinje u srijedu, a najavili su i "simuliranje nuklearnog napada". Osim što je na granici s Ukrajinom sada već 190 000 ruskih vojnika, što je OSC ocijenio najvećom vojnom mobilizacijom od Drugog svjetskog rata, Putin je najavio veliku vojnu vježbu. Lansirat će interkontinentalne balističke projektile i krstareće rakete, da testira koliko mu je spremno nuklearno naoružanje. Nimalo prijeteće.

Antivakseri koji to nisu 

Jeste li primijetili da nijedan antivakser za sebe neće reći da je antivakser? E pa tako i Novak Đoković za BBC kaže da nije antivakser, ali će svejedno žrtvovati trofeje prije nego se cijepi. Novax je dao i prvi intervju za srpske medije. Kaže da je nevoljko gledao finale Australian Opena, kaže da je bio sebičan što je s koronom išao na intervju za L'Equipe. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Trendovi kripto umjetnosti

U Direktu vas volimo izvještavati o trendovima u kripto umjetnosti, pa je red da vam kažemo da je pokušaj Melanije Trump neslavno propao. Melanijine oči, NFT koji je pokušala prodati za 180 000 dolara - jest prodan, ali američki su mediji prokljuvili da ih je Melanija kupila sama. To se sigurno neće dogoditi Luki Modriću, koji se uključio u NFT ludilo.

Digitalna umjetnost je budućnost kaže Luka - koji kriptodjela nudi po cijeni od 1250 pa do 5000 dolara. Možete kupiti i Modrićev dres i nositi ga - ne baš po gradu nego - u lažnoj stvarnosti, Metaverzumu, to će vas koštati 500 dolara. Prodaja je krenula jučer, količine su ograničene. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Čitav Direktov pregled tjedna pogledajte u videu u nastavku:

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo