fotografija podrške / 'Djeca Afrike za brodogradilište Uljanik': Mališani se odrekli svojih paketa pomoći za djecu radnika

Image
Foto: Dusko Marusic/PIXSELL

'Pakete ćemo proslijediti za djecu radnika Uljanika i time im pomoći u početku nove školske godine'

29.8.2018.
16:35
Dusko Marusic/PIXSELL
VOYO logo

Dejan Nemčić, profesor iz Hrvatske koji je dvije godine tijekom ljeta predavao geografiju i opremao škole u Africi s ciljem pomoći obrazovanju na tom kontinentu, na Facebooku je objavio fotografiju podrške brodogradilištu Uljanik.

Naime, na fotografiji se može vidjeti kako trojica dječaka iz Tanzanije drže natpis "Djeca Afrike za brodogradilište Uljanik", a kako je Nemačić napisao dječaci su se odrekli paketa koje im je mislio poslati, a koji će biti proslijeđeni djeci radnika Uljanika. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Moji mali suradnici i ja smo zajedničkim snagama odlučili pomoći njihovim vršnjacima, djeci radnika Uljanika u ovim teškim vremenima! Iako skromni i u nemoguće teškim uvjetima života u Africi, a mnogi nisu nikada ni vidjeli školski pribor, spremno su se odrekli mojih paketa koje sam im mislio poslati! 

Te pakete ćemo proslijediti za djecu radnika Uljanika i time im pomoći u početku nove školske godine! Obrazovanje je temelj svake države, to znaju i djeca u Africi. Mi smo mali kotačić pomoći", napisao je Nemčić na Facebooku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo