"nisam napravio ništa loše" / Dječak (14) ljutit na vojnika koji mu je slomio ruku: 'Prije spavanja pijem tablete protiv bolova'

Image
Foto: Arhiva/Pixsell

'Nazvao me zapovjednik dotičnoga gospodina, ispričao se i iskazao najdublje žaljenje zbog situacije koja se dogodila. Kaže da imaju potrebu posjetiti sina'

8.9.2019.
20:33
Arhiva/Pixsell
VOYO logo

"Razočaran sam u njegove postupke i u njega. Ljutit sam na tog čovjeka što me je ozlijedio. Ruka me sad ne boli, a prije spavanja pijem tablete protiv bolova" rekao je dječak (14), kojemu je u četvrtak u Otočcu hrvatski vojnik slomio ruku.

Igrao se s prijateljima u čamcu, kad ga je 43-godišnjak napao letvom. Zamahnuo je prema glavi dječaka, koji se branio rukama. Zadobio je lom podlaktice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"I ubuduće ću odlaziti na to mjesto igrati se s prijateljima. Ne bojim se, nisam napravio ništa loše", istaknuo je dječak za 24 sata. 

MORH je potvrdio da je riječ o njihovu djelatniku, za kojeg su nadležna državna tijela utvrdila da je izvan radnog vremena sudjelovao u incidentu u Otočcu, gdje je maloljetniku nanio teške tjelesne ozljede.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nad pripadnikom OS RH provest će se kazneni i stegovni postupak pred nadležnim Vojno stegovnim sudom koji za kaznu može imati prestanak djelatne vojne službe. Ministarstvo obrane i Hrvatska vojska oštro osuđuju napad u Otočcu i oštro sankcioniraju bilo kakav oblik nasilja. Ovim putem Ministarstvo obrane izražava žaljenje zbog predmetnog događaja i upućuje isprike zbog nedopustiva ponašanja pripadnika OS RH", priopćili su iz MORH-a.

Dječaku i njegovoj mami iz MORH-a su se javili i telefonom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nazvao me zapovjednik dotičnoga gospodina, ispričao se i iskazao najdublje žaljenje zbog situacije koja se dogodila. Kaže da imaju potrebu posjetiti sina. Nakon njega me nazvao i general, nisam zapamtila ime, samo da je iz Knina. I on je izrazio svoje najdublje žaljenje i strogo osuđuje postupak svojega djelatnika. Ponovio mi je da će protiv njega biti pokrenute ozbiljne sankcije", rekla je mama za 24 sata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo