žestoka reakcija / Dobavljač bijesan zbog poteza Branka Roglića: 'Izvršio je atentat na Todorića! To je duboko nekorektno'

Image

'Jedini koji su konstruktivni u cijeloj situaciji su Rusi. Da nema Rusa, sve bi odavno otišlo u vražju mater! Žalosno, ali istinito'

30.3.2017.
16:25
VOYO logo

Pojedini veliki dobavljači bijesni su na vlasnika Orbica Branka Roglića jer je pustio Agrokoru zadužnicu te pokrenuo prisilnu naplatu oko 12 milijuna kuna duga. 'Scenarij koji potiče Roglić odvući će cijelu državu u kaos', izjavio je za tportal jedan od dobavljača, piše Tportal.

"Rogliću tih 12 milijuna kuna nije ništa. Ako je pustio zadužnicu… To je ravno atentatu! Duboko nekorektno je to napraviti u ovom trenutku. Svi se mi ekstremno izlažemo i pokušavamo izdržati. Ovo nije problem Agrokora, čak ni prehrambene industrije, to je problem cijele države", uzbuđeno je komentirao Roglićev potez sugovornik Tportala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Potvrdio je kako je u srijedu u sjedištu Kraša održan sastanak s predstavnicima ruskih bankara, glavnih kreditora Agrokora.

"Jedini koji su konstruktivni u cijeloj situaciji su Rusi. Da nema Rusa, sve bi odavno otišlo u vražju mater! Žalosno, ali istinito", naglasio je sugovornik Tportala koji s Agrokorom ima ugovorene višemilijunske poslove.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
Samit
default_cta
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Barbapapa
default_cta
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo