Dobar biznis / Dobili investiciju od 21 milijun kuna kako bi uljepšali svadbe: Šatore isporučuju u samo tri dana

Tvrtka Altera u gotovo 20 godina postojanja u svojim je šatorima organizirala preko 400 događaja

14.3.2020.
8:24
VOYO logo

Investicija od 21 milijun kuna realizirana je u Svetom Ivanu Zelini, i to za tvrtku koja iznajmljuje i prodaje šatore za vjenčanja i druge događaje. 

Tom prigodom organiziran je obilazak nove proizvodne hale, a kasnije i domjenak u najnovijem šatoru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tvrtka Altera u gotovo 20 godina postojanja  u svojim je šatorima organizirala preko 400 događaja, a među njima, velik broj svadbi, iako su ovakva slavlja tek nedavno postala popularna u Hrvatskoj. 

"Gledajte, prije 5, 6 godina šatori su bili stvar koja nije bila toliko interesantna za svadbe. Evo mi s našim pristupom na hrvatskom tržištu stvorili smo tu vrstu uslugu ispod šatora i stvorili smo si tržište tako da od svih svadbi koje se rade, uvijek je cilj da mladenci imaju svadbu u šatoru kao neku najprestižniju opciju", rekao je vlasnik tvrtke za najam i prodaju šatora, Bojan Makar.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U tri dana isporuče šator za 200 do 300 ljudi

Zahvaljujući investiciji od 21 milijuna kuna, sada mogu svu opremu za izgradnju uređenje šatora držati na jednom mjestu. S toga, po primitku narudžbe ova tvrtka s 30 zaposlenih u samo tri dana može isporučiti postavljeni šator za 200 do 300 ljudi.

"Dakle, ako konkretno govorimo o ovom šatoru koji je dimenzija 15x20 metara, double decker s katom, ako radite sa iskusnim monterima, znači ovo može biti gotovo u tri dana", rekao je monter šatora Marin Čubrić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U to kako sve izgleda prije sastavljanja, a kako sam završni proizvod u večernjim satima uvjerili su se i sami gosti, visoki dužnosnici RH, patneri i korisnici usluga ove tvrtke.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo