6 milijuna otišlo u Remetinečki gaj / Dobitci na Lotu samo se nižu: Istražili smo gdje se u najvećoj mjeri uplaćuju dobitni listići!

Kombinaciju 6+1 ove godine osvojilo je šestero ljudi, a Zagreb je, čini se, plodno tlo za dobitke

4.6.2019.
19:15
VOYO logo

5 milijuna 985 tisuća 499 kuna i 41 lipu. Toliki je dobitak ostvario Zagrepčanin igrajući Loto. Pogodio je 6 brojeva i jedan dodatni. I nije jedini hrvatski igrač Lota koji je ove godine osvojio milijunski iznos. 

Nešto novca, dobitna kombinacija i sretna ruka - to je bilo dovoljno da Zagrepčanin iz Remetinečkog gaja preko noći postane milijunaš.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Građani s kojima smo razgovarali uglavnom su oduševljeni, ali su iskazali i malu zavist jer to ipak nisu bili upravo oni.

Kiosk otprije poznat po dobitcima

Loto listić uplatio je na kiosku koji je i otprije poznat po dobitcima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ljudi su čuli da je ovdje izvučen dobitak i sve više ih dolazi u nadi da će i oni biti sretni dobitnici", kazala je djelatnica Hrvatske lutrije, Davorka Mesić.

Nepoznati milijunaš ubrzo se javio glavnoj blagajni Hrvatske lutrije. Htio je ostati anoniman, ali je poručio kako će i dalje biti skroman, da će kupiti kuću na moru te da u životu očekuje još jedan dobitak na lutriji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dobitna kombinacija bila je slučajni odabir

Dobitna kombinacija anonimnog gospodina bila je slučajni odabir, rekli su nam tako iz Hrvatske lutrije.

Kombinaciju 6+1 ove godine osvojilo je šestero ljudi, a Zagreb je, čini se, plodno tlo za dobitke.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Upravo je troje osvajača iz Zagreba, po jedan iz Brdovca i Zaprešića. A sretno mjesto u ožujku bila je Pula. Mnogi izvučene brojeve tek mogu sanjati.

No, na što bi potrošili dobitak?

"Napravila bih put oko svijeta", "Nekakvo krstarenje, ludi odmor nezaboravni", "Vjerojatno nekakvu kuću, stan, za početak barem", "Umro bih od šoka, vjerojatno da dobijem takve novce, ostalo bi ženi i familiji", kazali su nam građani.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jedino što se nepoznati sretnik sada može pitati - Što bi bilo da je pogodio sedmicu pa umjesto 6 zgrnuo 10 milijuna kuna?

Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo