iz velike gorice / Dobitnik pola milijuna kuna otkrio na što će potrošiti novac: 'Nisam se mogao prestati smijati'

Image
Foto: PIXSELL

U prodajnom mjestu ‘Roko’ je do sada ostvareno više višemilijunskih dobitaka, a najveći je bio onaj od 12,5 milijuna kuna

9.3.2020.
12:09
PIXSELL
VOYO logo

Velikogoričanin, dobitnik Plutajućeg Binga od pola milijuna kuna uplaćenog na tržnici u Velikoj Gorici, podigao je svoj dobitak. Kako navode u Hrvatskoj lutriji, ovaj dobitak nije najviši osvojeni dobitak na ovom prodajnom mjestu, ali je ovom dobitniku najveći i najdraži.

U prodajnom mjestu ‘Roko’ je do sada ostvareno više višemilijunskih dobitaka, a najveći je bio onaj od 12,5 milijuna kuna iz lipnja 2007. godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Dobitnik ovog posljednjeg dobitka osvojenog na sretnom velikogoričkom mjestu kaže kako je gledao izvlačenje, a spoznavši da je upravo on dobitnik, nije mogao zaustaviti smijeh i radost. Dobitak će mu dobro doći za rješavanje stambenog pitanja, a kaže kako je oduvijek vjerovao u mogućnost osvajanja.

Dobitak će mu dobro doći za rješavanje stambenog pitanja, a kaže kako je oduvijek vjerovao u mogućnost osvajanja. Stoga i drugim igračima poručuje da igraju, a on će, kao i do sada, nastaviti igrati svoje igre: Bingo i Eurojackpot

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Stoga i drugim igračima poručuje da igraju, a on će, kao i do sada, nastaviti igrati svoje igre: Bingo i Eurojackpot. Čestitamo našem sretnom dobitniku i želimo mu još puno sreće i dobitaka", priopćila je Hrvatska lutrija.

Očekivani Superbingo 75 iznosi 2 milijuna kuna, Bingo plus 7 je milijun kuna, a očekivani Superbingo 90 iznosi 14,6 milijuna kuna. Jackpot Lota 7 je 10 milijuna kuna, a u petak igramo za očekivani Eurojackpot koji iznosi čak 456 milijuna kuna. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo