usred bijela dana / Dogovorena tučnjava pored srednje škole: četvorica zadarskih maloljetnika 'zaradila' prijave

Image
Foto: Ilustracija/Screenshot (Facebook)

Po svemu sudeći, tučnjava je bila dogovorena, a dogodila se 12. travnja oko 13.15 sati u Ulici Nikole Tesle u Zadru, u blizini Strukovne škole Vice Vlatkovića

17.4.2018.
12:04
Ilustracija/Screenshot (Facebook)
VOYO logo

Policija je dovršila kriminalističko istraživanje tučnjave zadarskih srednjoškolaca zabilježene na video-snimci i objavljene prošli tjedan na društvenim mrežama te je podnijela prekršajne prijave protiv četiri maloljetnika u dobi od 15, 16 i 17 godina.

Nakon završenog kriminalističkog istraživanje PU zadarska je u ponedjeljak podnijela prekršajne prijave protiv četiri osobe u dobi od 17, 16 i 15 godina za narušavanje javnog reda i mira, odnosno drsko ponašanje, izjavila je Hini Sonja Šimurina iz PU zadarske.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

>>Sramotna tučnjava dvojice zadarskih srednjoškolaca: drugi učenici stajali sa strane, neki se uključili

Po svemu sudeći, tučnjava je bila dogovorena, a dogodila se 12. travnja oko 13.15 sati u Ulici Nikole Tesle u Zadru, u blizini Strukovne škole Vice Vlatkovića. U tučnjavi su sudjelovali 15-godišnjak i 16-godišnjak, učenici Strukovne škole, a potom su se u njihov sukob umiješali 16–godišnjak i 17–godišnjak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Protiv prve dvojice podnesen je optužni prijedlog zbog naročito drskog ponašanja te su im izdane mjere opreza zabrane međusobnog približavanja, a protiv druge dvojice također slijedi optužni prijedlog zbog naročito drskog ponašanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo