presedan u hrvatskoj / Dogradonačelnica odlazi iz politike jer nije ispunila izborno obećanje

Image
Foto: PIXSELL

Sinjska dogradonačelnica odlazi iz politike jer nije ispunila predizborno obećanje od prije četiri godine. Dodala je kako bi njen primjer trebali slijediti i ostali političari, pa bi politika možda ponovno postala ugledan posao.

24.4.2013.
15:50
PIXSELL
VOYO logo

Dogradonačelnica Sinja Elena Perković Paloš odlazi iz politike jer nije ispunila predizborno obećanje da će smanjiti nezaposlenost u svome gradu, prenosi 24sata.

"To je moja moralna, ljudska, kao i politička odgovornost. Nemam pravo na novi mandat. Nisam ispunila svoje ključno predizborno obećanje. U prošloj predizbornoj kampanji obećala sam da će u mome mandatu doći do značajnijeg zapošljavanja naših sugrađana. To se ipak nije dogodilo", pojasnila je 41-godišnja Sinjanka i izazvala čuđenje u Hrvatskoj.

Međutim, ona ne vidi ništa čudno u tome.

"Kad bi svi političari u takvim okolnostima napravili to isto, politika bi u ovoj zemlji konačno postala častan posao. Nadam se da će se novi dogradonačelnik i novi gradonačelnik, odnosno stari, ako ponovno bude izabran, voditi istim načelima", naglasila je.

Dogradonačelnica, koja je na sadašnju poziciju došla 2009. godine na nezavisnoj listi dr. Stipe Jadrijevića i koja je svoju funkciju obavljala volonterski, neće ići u nijednu stranku, ali ostaje raditi u realnom sektoru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo