o strašnom slučaju / Dogradonačelnik Šibenika za RTL Danas: 'Imamo problem s lako dostupnim ilegalnim oružjem i sve službe treba uključiti u rješavanje tog problema'

Nitko ne zna što drugi u sebi nosi, ne nosimo se isto svi s teretom i problemima i nemamo određeno dozu samokontrole i krene krivim putem, rekao je

31.1.2021.
19:10
VOYO logo

Nakon jučerašnjeg stravičnog četverostrukog ubojstva i samoubojstva policija motive još utvrđuje. Više detalja najavljuju za sutra.

Ono  što se neslužbeno doznaje da je počinitelj iza sebe ostavio propalu pekaru koja završila u stečaju, a s ubijenima je imao prijepore okoi vrijednosti te imovine. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Paško Rakić, dogradonačelnik Šibenika za RTL danas govori o cijelom slučaju koji potresao njihov kraj. 

Kako objasniti što dogodilo?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naravno da smo svi šokirani i potreseni onim što se dogodilo, a kako sam ja javna osoba poznavao sam sve aktere ove priče i ovih događaja, i iz komunikacije s njima nije bilo elemenata da taj odnos završi tako kobno i tragično kako je i završio. Znamo ono što su mediji prenosili, očito je zavrzlama bila oko stečajnog postupka i  nažalost sve je kobno završilo.

Rekli ste da ste poznavali sve aktere priče a s jednim se poznajete i duže?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Točno s Tonijem se znam od srednjoškolskih dana, imam samo riječi hvale za njega i njegovu obitelj, to su krasni ljudi, radii ozbiljan posao, bili su prava gospoda i tim ljudima nanesena je silna nepravda.

Svi su šokirani događajima, lali još više činjenicom da nije riječ o osobi iz kriminalnog miljea, već o poduzetnicima?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Teško je komentirati, nitko ne zna što drugi u sebi nosi,  ne nosimo se isto svi s teretom i problemima i nemamo istu dozu samokontrole.

Kako sve to prevenirati?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zaključili smo da je ovdje problem bio oko pravnih procedura prilikom stečajnog postupkam, ali  mi imamo problem s lako dostupnim ilegalnim oružjem i to nacionalni problem i sve službe treba uključiti u rješavanje tog problema. I grad Šibenik se stavlja na raspolaganje kako bismo to riješili.

A kako ga riješiti?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Daljnjim akcijama i policije i države apelirajući na sugrađane da predaju  oružje stručnim osoba. 

Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo