nastavak prepucavanja / Dokaz za dokazom: Nakon Milanovićevih optužbi, sada je Plenković objavio kako predsjednik Republike laže

Image
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL

"Ured Predsjednika Republike nije uspostavio nikakav kontakt s Uredom predsjednika Vlade oko programa 30. obljetnice akcije 'Plitvice', niti telefonom, niti e-mailom, niti su preko goluba pismonoše poslali obavijest", stoji u priopćenju

31.3.2021.
19:44
Hrvoje Jelavic/PIXSELL
VOYO logo

Predsjednik Republike Zoran Milanović je poslao priopćenje u kojem tvrdi da premijer Plenković laže kada je riječ o protokolu na Plitvicama te da je Ured predsjednika kontaktirao Vladu oko protokola. Kako bi potkrijepio dokazima, objavio je i dokumente za koje tvrdi da su dokaz. Kao što se to i moglo očekivati, ubrzo se javio i predsjednik Vlade Andrej Plenković koji pak tvrdi da laže predsjednik Republike. Isto tako, premijer je objavio dokument kojeg naziva dokazom.

"S obzirom na nastavak nekulturnih ispada i još jednu u nizu laži plasiranih iz Ureda Predsjednika Republike, dužni smo naglasiti kako Ured Predsjednika Republike nije uspostavio nikakav kontakt s Uredom predsjednika Vlade oko programa 30. obljetnice akcije 'Plitvice', niti telefonom, niti e-mailom, niti su preko goluba pismonoše poslali obavijest.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iz Ureda Predsjednika Republike, u već viđenoj maniri kompleksaša, nastavljaju opterećivati javnost lažima i izljevima vlastitih frustracija.

Potpredsjednik Vlade i ministar unutarnjih poslova Božinović pojasnio je danas odluku MUP-a kao organizatora da se, s obzirom na epidemiološku situaciju i mjere koje su na snazi te očekivan povećan interes pripadnika braniteljskih udruga, vijenci delegacija polažu sukcesivno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Najbolja potvrda koliko su konstrukcije iz Ureda predsjednika Republike neuvjerljive pokazuje činjenica da su iz njihovog Protokola nekoliko dana prije obljetnice MUP-u potvrdili dolazak predsjednika Republike sukladno prijedlogu programa obilježavanja akcije 'Plitvice'", stoji u Vladinom priopćenju s naslovom "Normalni ljepotan".

Image
Foto: RTL
Image
Foto: RTL
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo