Dvostruki standardi / Domovinski pokret traži trenutno razrješenje Krunoslava Capaka: 'Svi moraju biti jednaki pred zakonom'

Image
Foto: Patrik Macek/PIXSELL

Razina drskosti prešla je svaku granicu nakon najnovijeg slučaja zastupnika Darija Hrebaka.

26.7.2020.
22:26
Patrik Macek/PIXSELL
VOYO logo

Domovinski pokret Miroslava Škore poručio je u nedjelju da traži razrješenje ravnatelja Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo Krunoslava Capaka zbog, kako ocjenjuju, selektivnog tumačenja uputa Nacionalnog stožera civilne zaštite u vezi s Covidom-19.

"Krunoslav Capak i nakon izbora nastavlja sablažnjavati hrvatsku javnost selektivnim tumačenjem uputa Nacionalnog stožera vezano uz Covid-19. Prvi slučaj koji je napravio ogromnu štetu hrvatskome turizmu bio je teniski turnir u Zadru. Fotografije koje su dokazale razmjenu fizičkih kontakata između Plenkovića i zaraženog Đokovića trebale su biti dovoljne da se predsjedniku Vlade naloži obvezna dvotjedna samoizolacija", stoji objavi na Facebook stranici te stranke.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dodaju kako se odredba o dvotjednoj samoizolaciji provodila nad hrvatskim građanima do apsurda pa čak i u slučaju kada su ljudi bili na njivi u traktoru.

Image
Sve radi zdravlja /

Beroš u razgovoru za RTL odgovorio Milanoviću koji je Stožer optužio da je protuustavno tijelo

Image
Sve radi zdravlja /

Beroš u razgovoru za RTL odgovorio Milanoviću koji je Stožer optužio da je protuustavno tijelo

"Činjenica da su državnici kao Angela Merkel i Justin Trudeau samostalno otišli u samoizolaciju pokazuje kako svi moraju biti jednaki pred zakonom i ustavom u svojoj državi", ističe Domovinski pokret.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Smatraju da je "razina drskosti Krunoslava Capaka" prešla svaku granicu nakon najnovijeg slučaja zastupnika Darija Hrebaka.

"Ovaj novi Plenkovićev koalicijski partner dobio je od Capaka nevjerojatno rješenje o prekidu opasnosti da je zaražen i da može druge zaraziti, odnosno, rješenje o trodnevnom prekidu samoizolacije. Tim rješenjem je vjerodostojnost Hrvatskoga zavoda za javno zdravstvo ponovno narušena, što nanosi ogromnu štetu hrvatskome zdravstvenom sustavu, ali i hrvatskom gospodarstvu", stoji u priopćenju Domovinskog pokreta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ustvrdili su kako je "očito da je članak prvi koalicijskog sporazuma HDZ-a, SDSS-a i partnera uobličen tako da mjere samoizolacije vrijede za sve, osim za njih kada treba glasati u Hrvatskom saboru".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo