'Banija je naša kuća' / Donacije Konzulata Srbije u Vukovaru: Stigli kontejneri obiteljima na potresom pogođenim područjima

Image
Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL

Donirani kontejneri imaju sanitarni čvor i instalacije, pa se odmah u njima može živjeti

31.1.2021.
14:05
Sanjin Strukić/PIXSELL
VOYO logo

U sklopu humanitarne akcije Srpskog narodnog vijeća (SNV) "Banija je naša kuća" kontejneri iz donacije Konzulata Srbije u Vukovaru donirani su u nedjelju dvjema obiteljima u selima Luščani i Majske Poljane, izvijestio je SNV.

"Terenske aktivistkinje SNV-a za područje Banije Dajana Žarković (Glina) i Miljana Nožinić (Petrinja), zajedno s predsjednikom SNV-a i saborskim zastupnikom Miloradom Pupovcem i konzulom Republike Srbije u Vukovaru Milanom Šapićem, dostavili su danas donirane kontejnere spomenutog konzulata u banijska sela Luščani i Majske Poljane, obiteljima Vilus i Paspalj", navodi se, uz ostalo, u priopćenju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ističe se i da je Konzulat Republike Srbije u Vukovaru tijekom jučerašnjeg dana, a prije današnje akcije, dostavio donirane kontejnere u kamp Stožera civilne zaštite za  otklanjanja posljedica potresa u Lekeniku.

Donirani kontejneri imaju sanitarni čvor i instalacije, pa se odmah u njima može živjeti, naglasio je konzul Šapić. Dodao je i "kako se konzulat pridružio  akcijama pomoći Baniji koju su već uputili iz Veleposlanstva Srbije u Zagrebu, 25 stambenih kontejnera, kao i odluci Vlade Srbije da među prvima donira pomoć Hrvatskoj od milijun eura“.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo