AFERA 'ELITNA PROSTITUCIJA' / DORH 'oslobodio' Brkića sumnje, u HDZ-u kao da se natječu tko će izraziti više dragosti spram kolege

Potpredsjednik Sabora i zamjenik predsjednika HDZ-a Milijan Brkić nije odavao službene tajne u slučaju 'elitna prostitucija'

4.4.2019.
20:00
VOYO logo

Općinsko državno odvjetništvo u Zagrebu nije utvrdilo osnovanu sumnju ni za jednu spominjanu osobu, pa tako ni za Milijana Brkića, a istraživanje o curenju informacija u tom slučaju se vraća na policiju.

Nakon mjeseci vaganja je li im Brkić, zbog ove, ali i afere SMS, prevelik uteg, u HDZ-u su zadovoljni.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

''Meni je drago da Državno odvjetništvo to reklo jer kolega Brkić je naš kolega u stranci'', kazao je ministar mora, prometa i infrastrukture HDZ-ov Oleg Butković.

''Drago mi je da to je tome tako, ne bi htio da je niti jedan dužnosnik HDZ-a niti drugi građani dio kriminalne radnje'', kazao je Lovro Kuščević, HDZ-ov ministar uprave.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

''Svakako je dobro, dobro za svakog čovjeka da se dokaže da nije kriv, posebno za Milijana Brkića on je potpredsjednik stranke i Sabora'', kazala je Nada Murganić, HDZ-ova ministrica za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku.

''Drago mi je da nema nelegalnih radnji, da je to proglašeno da se to nije dogodilo'', zaključio je HDZ-ov ministar zdravstva Milan Kujundžić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Slučaj je zaintrigirao javnost i nakon što je državni odvjetnik Dražen Jelenić priznao da spisa kojim se proziva Brkića nema. No Brkić sad može odahnuti, ali i HDZ, koji se jednoga utega očito riješio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo