Novi detalji vruće afere / DOZNAJEMO! Plenković je naložio provjeru materijala koji je Todorić dostavio Čičku; prva analiza pokazala: poruke su krivotvorene!

Neslužbeno doznajemo, da je prva analiza već pokazala da se radi o fabriciranim porukama

10.5.2018.
22:20
VOYO logo

Nesporan i žestok sukoba interesa u kojemu su se našli sudionici afere Hotmail danas je potvrđen s još nekoliko mailova. Prema njima, glavnog savjetnika Agrokora, Alix i partneri odabrala je upravo  neformalna Hotmail grupa oko Martine Dalić koja je pisala i pripremala Lex Agrokor, Alix i partnere je onda formalno u Agrokoru angažirao Ante Ramljak, a Alix i partneri su onda kao svoje savjetnike, konzultante i pravnike angažirali ekipu s Hotmaila.  

U cijelu se priču ubacio uvijek željan pažnje Ivan Zvonimir Čičak koji je 
predsjednici Republike odnio neke mailove, screenshotove SMS-ova i transkripte telefonskih razgovora koje je s dužnosnicima Vlade navodno imao Ivica Todorić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako doznajemo, premijer Plenković je odmah dao nalog nadležnim službama da provjere autentičnost te komunikacije između njega, potpredsjednice Vlade i drugih osoba s Ivicom Todorićem, a koju je Todorić dostavio Čičku. Neslužbeno doznajemo, da je prva analiza već pokazala da se radi o fabriciranim porukama.  

To pak nema veze s aferom Hotmail, a hoće li imati s ičim veze znat ćemo u ponedjeljak kada će ih objaviti HHO, odnosno predsjednik Čičak. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo