tri mandata na listi most-a / Drago Prgomet danas osniva političku stranku Hrid

Image
Foto: Patrik Macek/PIXSELL

Stranka Hrid nastavit će raditi u okviru političke platforme Most koji, istaknuo je Prgomet, ima njihovu apsolutnu potporu sve dok se zalaže za reforme poput javne uprave, teritorijalnog ustroja i visokog obrazovanja

23.11.2015.
10:14
Patrik Macek/PIXSELL
VOYO logo

Udruga Hrvatska inicijativa za dijalog (HRID) održat će skupštinu u vezi s najavljnim osnivanjem stranke, obavještava redakcije HRID.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
tko će mu se pridružiti? /

Drago Prgomet osniva vlastitu političku stranku i nastavlja raditi u okviru MOST-a

Image
tko će mu se pridružiti? /

Drago Prgomet osniva vlastitu političku stranku i nastavlja raditi u okviru MOST-a

Skupština će se održati u Novinarskom domu u Zagrebu (Perkovčeva 2), a izjave za medije predviđene su u 19 sati, navodi se u obavijesti.

Bivši član Nacionalnog vijeća Mosta Drago Prgomet najavio je u nedjelju navečer da će njegova udruga Hrid, s kojom je sudjelovao na prethodnim parlamentarnim izborima u sklopu platforme Most nezavisnih lista, nastaviti svoj rad kao politička stranka, koja će u ponedjeljak održati osnivačku skupštinu. Stranka Hrid nastavit će raditi u okviru političke platforme Most koji, istaknuo je Prgomet, ima njihovu apsolutnu potporu sve dok se zalaže za reforme poput javne uprave, teritorijalnog ustroja i visokog obrazovanja. Udurga Hrid je osvojili tri saborska mandata na listi Mosta u prvoj izbornoj jedinici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, nakon što mu je poručeno da se ne pojavljuje na današnjem sastanku Nacionalnog vijeća MOST-a, izabranih zastupnika i suradnika, a zaštitari su čak dobili instrukcije da ga nikako ne puste iako se i pojavi, Drago Prgomet je uputio pismo izabranim zastupnicima MOST-a.

Drago Prgomet u pismu izabranim zastupnicima MOST-a istaknuo je kako se osjeća prevareno, ali da će se i građani zasigurno osjećati prevareno. Osim toga, naglasio je kako je za njega najproblematičnija uloga Nacionalnog vijeća, koje donosi odluke, a javnost ne zna tko su njegovi člaovi, te njegovo nedemokratsko izbacivanje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
fnc 15
Gajin svet
Cijena strasti
Hell's kitchen
default_cta
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Alvin i vjeverice
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Volio bih da sam ovdje
Brak na prvu
Playmobil
default_cta
Sumrak saga: Mladi mjesec
VOYO logo