ČUČA SE OHLADILA / Dreletova 'Vruča Čuča' u stečaju, ostao dug 250.000 kuna. Dretar za Direkt: 'Korona je presudila tisućama, pa i meni'

Drele ga je ranije bio zatvorio zbog političkih obaveza, makar je najavio da je to samo privremeno

19.1.2022.
22:45
VOYO logo

Vruća Čuča. Tvrtka cijenjenog saborskog zastupnika Davora Dreleta, u nekim krugovima poznatijeg kao Dreletronica: je u stečaju. Iza biznisa s pohanom piletinom - ostao je samo dug od 250 000 kuna.

Trgovački sud u Zagrebu otvorio je i zaključio stečaj, Vruća Čuča se briše iz sudskog registra. Osnovana je kao tvrtka koja obavlja 60 djelatnosti - jedna od njih bio je restoran brze hrane na Savici, istog imena. Drele ga je ranije bio zatvorio zbog političkih obaveza, makar je najavio da je to samo privremeno. Pokazalo se da nije. I tako Drele, u maniri Željka Keruma može reći: ''ja nisam nikome ništa dužan, dužna je moja firma, a sve nam to omogućuju sjajni hrvatski zakoni''. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A ako vam je zasmetalo vulgarno ime fast fooda, možda ne znate da je čuča na zagorski kokoš, pa je to zapravo jedna profinjena igra riječima. Evo što nam je odgovorio Drele.

''Korona kriza otjerala je u stečaj ne samo mene nego i tisuće ugostiteljskih tvrtki. Drastičan pad prometa, nedostatak radne snage, loša politika vladajućih prema malim poduzetnicima, sve su to razlozi koji su presudili tisućama vrijednih ljudi, pa tako i meni'', izjavio je Davor Dretar Drele. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo