fotošopirana s pogledom u daljinu / Društvene mreže ismijale objavu Grabar-Kitarović: 'Predsjednica koristila telefon na žicu'

Image
Foto: predsjednica.hr

Korisnici društvenih mreža ismijali su posljednju objavu na službenoj stranici predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović

21.9.2015.
11:50
predsjednica.hr
VOYO logo

Na službenim stranicama predsjednice Republike HrvatskeKolinde Grabar-Kitarović dominira vijest kako je razgovarala s glavnim tajnikom Ujedinjenih naroda Ban Ki-moonom i nekoliko državnika o migrantskoj krizi. 

"Predsjednica Republike Kolinda Grabar-Kitarović razgovarala je danas s glavnim tajnikom Ujedinjenih naroda Ban Ki-moonom i nekoliko državnika o migrantskoj krizi", piše u priopćenju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Međutim, ono što je privuklo pažnju javnosti je potpuno fotošopirana fotografija predsjednice kako drži slušalicu telefona i gleda u daljinu. Takva vizualna oprema teksta odmah je inspirirala korisnike društvenim mreža.

Twitterom se proširila 'obrada' vijesti s predsjednica.hr na kojoj umjesto naslova 'Predsjednica Republike o migrantskoj krizi razgovarala s Glavnim tajnikom UN-a' stoji 'Predsjednica koristila telefon na žicu'.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Twitter
Image
Foto: Twitter

(Foto: Twitter)

"Predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović danas je koristila žičani telefon. Prilikom telefoniranja Predsjednica je gledala u prazno", napisano je. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Drugi su pak savjetovali Grabar-Kitarović da se riješi savjetnika koji predlažu ovakva naslikavanja. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo