u svom elementu / Društvenim mrežama ponovno kruži govor Hasanbegovića iz 2012: 'Poraz 1945. najveća je nacionalna tragedija'

Društvenim je mrežama počeo kružiti video star četiri godine, koji prikazuje govor aktualnog ministra kulture Zlatka Hasanbegovića u kojem je pokazao koliko mu je Jugoslavija bila mrska

23.2.2016.
13:58
VOYO logo

Na društvenim je mrežama ponovno počeo kružiti video koji prikazuje aktualnog ministra kulture Zlatka Hasanbegovića kako drži govor na sahrani Mirsada Bakšića, bivšeg brigadira HV-a. 

Bakšić je pokopan u kolovozu 2012. godine, a Hasanbegović je i tada pokazao koliko žali za time što je Hrvatska nakon II. svjetskog rata bila u sklopu Jugoslavije. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Rahmetli Mirsad je pripadao onom hrvatskom naraštaju koji je dječačkim očima vidio i doživio našu najveću nacionalnu tragediju i poraz iz 1945. godine. Za njegov poratni naraštaj, ulazak u javni život značio je odabir između priklanjanja jugokomunizmu i njegovim lažnim protuhrvatskim i protuislamskim vrjednotama, ulaskom u krug privilegirane kaste, ili s druge strane, ostajanja svojim, ali izvan kaste jugokomunističkih pomazanika", rekao je 2012. godine Zlatko Hasanbegović. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo