plaža šunj / Dubrovački nudisti na mukama, kupači u badićima im uzurpirali plažu: 'Što bi bilo da se skinem gol?'

Image
Foto: Ilustracija/Shutterstock

Popularna dubrovačka plaža dupkom je puna pa nije neobično da se traži mjesto više. Ipak, ne znači da nudisti nemaju pravo kada se žale

11.8.2022.
16:22
Ilustracija/Shutterstock
VOYO logo

Diljem cijele hrvatske obale postoje nudističke plaže za sve oni koji se žele kupati bez obaveze nošenja kupaćih kostima, a sve one najčešće su i označene znakovima koji posjetitelje informiraju o kakvoj je plaži riječ.

Ipak, ni to nije spriječilo kupače na dubrovačkoj obali "uzurpiraju" jednu takvu pa se čitatelj Dubrovačkog dnevnika požalio kako je na plaži Šunj, koja je inače velikim dijelom predviđena za kupače koji se žele kupati odjeveni, ali manjim dijelom i za nudiste. Ipak, ovih dana nudistički dio vrvi ljudima u kupaćim kostimima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Pitam se što bi se dogodilo da ja odem nasred plaže koja nije nudistička i skinem se gol, bi li dobio kaznu, možda i završio na psihijatriji ili čak u zatvoru? A koja je razlika?", ističe čitatelj.

Dubrovački dnevnik zaključuje kako je ova plaža najpopularnija na dubrovačkom području pa nije nevjerojatno da je tamo uvijek gužva. Zbog potrage za mjestom više, kupači zalutaju i na nudističku plažu. Ipak, to ne znači da nudisti nemaju pravo kada se žale na uzurpaciju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo